![]() |
|
Monoblock,pro mě asi neřešitelný probblémZdravím,chci se s váme podělit o mém problému.Už je to asi rok co jsem si koupil Hd set.Ariva 200, parabola 80cm, plus tento monoblock zn.inverto single monoblock 40mm LNB.Už tenkrát jsem se pokoušel naladit skylink 19,2+23.5,ale marně.Tak jsem to už pak nezkoušel a dal jsem tam Sharp s jednou hlavičkou na 23.5 a v pohodě.Dneska jsem se zase odvážil zkusit to znovu,ale vysledek je stejný.Prostě vůbec tam nemůžu zachytit signál s Astry 23.5.Přitom 19.2 uplně v pohodě němci sli jak víno.Diseq porty mám nastavený správně,nevíte jak je to možný,že na monoblock to vůbec nechytím a pak když tam dám ten Sharp tak to v pohodě jde?Vůbec to nechápu,je možný,že ten monoblock je šrot,bebo je chyba ve mě.Děkuju za každý názor,mimo ty abych si zavolal někoho z měřákem,to mi je jasný,ale chtěl bych se s tím poprat sám |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Monoblock,pro mě asi neřešitelný probblémproblém je řešitelný jednoduše.Nedávno cca dva měsíce zpátky jsem tu řešil a nevyřešil.Tady těžko kdo poradí,protože když enení u toho-ale dám ti jednu radu,jak jsem to vyřešil já:kup si novou anténu speciální pro šilhací a máš pokoj.J8 jsem se s tím trápi dva týdny...a najednou jako když mávneš-pohoda.Jednou nešla 23,5 pak zase 19 a pořád dokola a žádná mezipoloha ,skew...nic nepomohlo..Až jsem se nasr**** a koupil nový talíř za cca 500,byl svatej pokoj.Řešení jednoduché,je třeba tam dát co tam patří a ne nějakou anténu ze směťáku,kterou mi kdosi kdysi vnutil |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Monoblock,pro mě asi neřešitelný probblémNež kupovat novou parabolu a vyhodit rok starou, tak to už je lepší koupit správný monoblok na A1 + A3. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Monoblock,pro mě asi neřešitelný probblémresp. vyreklamovovat ten zly u predajcu |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Monoblock,pro mě asi neřešitelný probblémpozri ci mas dobre nastavene diseky pre zaujimavost pozri ci mas aj frekvencie lnb ok to jest 10 600 9750 tusim nviem teraz presne kolko najdes vsade, dalej pozri si s inymi druzicami na tvojom stb ci maju identicke nastavenia lnb to jest ta frekvencia alebo ci mas zapnute napajanie lnb a pod. je tam toho u niektorich stb viac no a dalej inverto do (nevhodné slovo)e s nimi kazda seria ma iínaknastaveny disek pre a 3 a a1 cize je jedno do ktorej objimky ho das signal je tak silny ze ti to musi ist ale napr. ja ho davam vzdy na pravu ked sa divam spoza paraboly cize vidim oci a prave mam ceknute no a teraz musis najst na tom pravom a 3 to znamena dajsi TA 3 a hladaj ked najdes a pojde skus dat opacmy disek pre a 1 ak pojde mas okey , hlavne je aby si si cekol ci fakt to na to prave oko chytas to jest ked ho zakryjes a vypadne mas dobre keby bol predsa este nejaki problem jednoducho to vypni s elektriky a skusaj znova sem tam totis s vlastnej skusenosti mi na meraku idu obidve druzice a ked to zapnem na STB tak to nejde proste sem tam MNB zadrbe tot vse praci zdar . |
migrena
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 32 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |