![]() |
|
Vortimond má ban neomezeně?Koukam na https://www.parabola.cz/forum/black-list/To je kuli tomuto vláknu? https://www.parabola.cz/forum/topic-56992/ To se ti zelenáči zase předvádí! :laughing: Tady někdo kope za upc. Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
RE:Vortimond má ban neomezeně?oneeeee umíte i něco jiného,než jen urážet? |
pifl
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Jo, no, některé jevy se prostě opakují, ať je adminem kdokoliv...Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RoccoNěco pro tebe a zbytek co by si zde nedělali reklamu by měli přístup zakázaný. Tak to je super. :laughing:Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
jarino 1978Dnes udělám vyjímku po ještě delší době -jarino 1978 R^ |
radkaS
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Já nechci žádnou reklamu apod. Jen si chci pokecat s lidma kteří v oboru dělájí a např. řeší nějaké problémy jak a co. Kde se nebudou na vzájem urážet, ale dokáží si poradit a řešit problémy. A nééé, když otevřu diskuzi a tam je napsané jak propojit STB s Televizí, nebo že točí Parabolou celý den a nemůže nic chytit. Tak co má na to člověk říct? Myslím, že Parabola je server na úrovni a mělo by to tak být. Nic víc! |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?a/ par32, nemyslis si ze je trosku od teba drze pisat nieco na servere parabola.cz po tych ironickych poznamkach ktore si mal v ramci konkurencneho fora? ...b/ satmam: ale ale ale, nikto za nikoho nekope, a ja nie som plateny nikym ani spolocnostou UPC, ani Skylinkom /uz i z toho ma tu niekto obvinil/ ani Digi, ani CSlinkom, uprimne ale dodam, ze som UPC pozitiv, a to nielen teraz ale i v minulosti, ked sa UPC pretriasalo v negativnom zmysle na kazdom rohu ... sice vacsina negativnych reakcii videla len stranku A, a o stranke B danej veci bud nevedeli, respektive nechceli vediet ... nie je to ale moj problem, pokial chcem diskutovat, tak druha strana musi vediet poskytnut na kazdu reakciu i protiargument a nie dokolecka dokola opakovat prvy negativny argument, to nie je diskusia, ale ... c/ buky: reklamu pokial viem si tu dane firmy platia, a to ze niekto silou mocou presadzuje napr. F Arriva 200, je sice pekne, ja vravim DreamBox a? teraz akoze som dealer dreamboxu? dufam ze nie viete priatelia, Vam by nevyhovel nikto, dokonca mam pocit, ze ak by tu boli adminom i ludia pred ktorymi smekam klobuk, tak by to pre nich bolo skor negativum, pretoze par jedincom sa v ramci tochto fora vyhoviet neda, a myslim ze na to doplatili viaceri co robili adminov /esteze sa drzim okrem ineho hesla, vzdat se, je horsi nez byt posledni, takze moja nervova sustava na avanturky par jedincov je pripravena... no smola co?/ d/ vorti: nepatri mi komentovat rozhodnutia inych, ja ho stale povazujem za najoblubenejsieho diskutujuceho v ramci parabola.cz e/ cca tyzden tu bol klud, a po tyzdni, par znudenych hlupakov zase zacne svoju staru pesnicku, ako je vsetko na parabola.cz zle a len oni su ti, ktori SU NAJ ... nech sa dari, ahoj ;) odkaz pre dalka z inej temy: vyjadrenie nazoru kazdeho cloveka bude niest zo sebou vzdy naznak subjektivnosti, ale len potial pokial dotycny nepodlozi FAKTY ... a ak za fakt povazujem uvahu co by mohlo pribudnut do balika UPC, tak bohuzial ta musim sklamat, to nie je pre mna fakt, cize ide o subjektivny nazor, ktory vorti ako vzdy otocil proti UPC /inak ja som na to u neho zvyknuty/ sloboda nie je anarchia, a v ramci diskusie sa zvyknu porusovat urcite pravidla, tiez v realnom zivote nejdes a neroztlcies hlavu okoloiducemu v duchu hesla "MAME SLOBODU" alebo ano? .. Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RoccoJako jo to stebou souhlasím někdy ty příspěvky jsou opravdu někde jinde a stěma urážkama mě to taky s.e.r.e.. ;)Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?To dostal Vorti asi za ty "kašpary"....No neomezeně nevím nevím....server přišel o zajímavé informace z "druhého" světa.......minimálně na Citron to asi bylo.... R^Ale samozřejmě kdo chce tady "býti" musí respektovat "šéfy"............. :laughing: Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
jarino1978bez komentara, respektive, mozes mi prosim ta povedat preco na teba par uzivatelov z ineho fora ma nastavene "ignore"? :))) len tak zo zvedavostinech sa dari, ahoj ;) Kamil_k4: uz za neho trochu orodujem:-) Vzdát se je horší než být poslední.
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 20.12.2010, 22:41.45
|
alfasex
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?abych byl upřímný,tak když posoudím příspěvky uživatele typu oneeeee a vortimonda,tak nevím kdo mi dá za pravdu,ale první jmenovaný je velký vlezdo(nevhodné slovo)inka mistra Fogoviče,který snědl rádio s družicí dohromady.Myslím,že Vortimond má sice své né úplně regulované emoce,ale nikdy!!!! by neodpověděl ve stylu jako první jmenovaný...cituji: nejde mi naladit platforma Skylink...uživatel oneeeee: nejde mi vysrať....zkuste si někdo zde vyhledat všechny reakce uživatel one a porovnejte to s uživatelem oneeeee....to je nebe a dudy...čili ano,podpora či pomluva jedné platformy ban na 14dnů ano,ale nemůže to být horší,nežli urážlivé výroky některých uživatelů,kteří jsou pravděpodobně chráněni někým.Já vím kým a proč,ale nebudu to zde zminovat....ale globálně vzato,pokud nebyl Vortimond vulgární,má rozhodně právo na svůj názor...to se odepřít nedá a koukám,že většina čtenářů s tímto názorem také disponuje...to je vše Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Mě by spíš zajímalo, který z Adminů dělá ve zmíněném oboru a něco o to vím a neumí jen blbě kecat a dávat Bany. Teď mluvte! |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
Roccoadminovanie servera predsa nie je o tom, ci v danej oblasti clovek pracuje alebo nie, admin je tu predovsetkym na dodrzovanie pravidiel, a hlavne ak by admin robil v tejto oblasti aktivne, tak by mohol byt napadnuty zo zaujatosti a presadzovania toho ktoreho vyrobku, spolocnosti atdalebo chces mi povedat ze ak clovek nerobi zo sat technikou, ale len to ma zabavu, tak je z toho vygumovany, a len keca? uprimne, mam vystudovanu Pravnicku fakultu UK BA .. a co robim v realnom zivote ta nemusi zaujimat a clovek na adminovanie je vzdy osloveny, tak sa vzdy spytaj preco alfasex tzv kecal bol osloveny, asi len preto ze dobre keca ... ej sranda musi byt aj keby na chleba nebolo nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
jarino1978 a RadkaSvidím to podobně...ps: oprava mého 5tého řádku... zkuste si někdo zde vyhledat všechny reakce uživatele Vortimond a porovnejte to s uživatelem oneeeee....to je nebe a dudy Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
re:to ani nahodou ... |
acdc
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?@cb21: napsals to dobře.Zkuste si dát do vyhledávače nick name acdc. I z takového zjištění je patrná osobní úroveň. Nerozumím tomu, že tak erudovaný přispěvatel může vynášet soudy o tom, jestli je někdo vhodným účastníkem fóra nebo ne. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
knawi,cb21Jo souhlas klucí. R^Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
alfasexproč není už dávno bloklej ten TechnikTKR - to je teda taky výkvět zdejšího webu. :))) Rv |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
to admin Parabola.czto admin Parabola.czChtěl bych se konečně dopátrat,proč dostal uživatel "Vortimond" neomezený BAN?Tady se založilo vlákno,moře písmenek,moře dohadů a odpověď nezná nikdo.Pořád jen dohady.V Black List je psáno u tohoto uživatele "urážky, násobná registrace".Nedávno měl tento uživatel udělen citron za urážky(pokud si to už přesně nepamatuji,tak se omlouvám)a duplicitní registraci.Po pár dnech ,kdy se na forum mohl po trestu vrátit,tak je mu udělen BAN neomezený.Pokládám tedy otázku a tady na foru(nebudu psát nějaký a někomu skrytě Email).Myslím,že to zajímá i ostatní.ZA CO JE TENTO TREST A TO PŘESNÉ SPECIFIKUM.Při dvojí registraci měl dostat totiž BAN už při prvním trestu a nestalo se tak,ač u jiných tomu tak je.Další otázka ,proč tedy a dělá to na mě takový dojem,byl vyhozen až nyní.Myslím,že to byla pouze záminka,ale nebudu dělat zbytečné soudy předem.Počkám si na odbornou odpověď "renomovaného"absolventa právnické fakulty UK v BA"alfasex".Můžu mít tisíce připomínek na Vortimonda,nebo jiné uživatele,ale každému stejným metrem.Kolikrát tady čtu věci,které jsou jasně spamové,jako kdy se kdy kdo "ožral" a pod.a ejhle nic se neděje,nikdo nikoho netrestá a když si do vyhledávače zadám toho daného "spamera"tak zjišťuji,jak nedavno si na foru parabola.cz s adminem skvěle "zašpásovali".Tedy doufám,že jen slovně.Ale zbavovat se takto a nazvu to přímo "podle a neupřímně" pod záminkou u jednoho založení spamu někým a v tomto případě jakém vlastně???,protože na urážky u tohoto uživatele jsem neměl za celá léta tady možnost narazit.Snad mi to i ostatním konečně vysvětlíte.Na netu nejsem nějaký začátečník a myslím,že vím,kde a co se na jiných forech děje.Ale tady to začíná opravdu zavánět ,ne porušováním nějakých neustále se rozšiřujícimi pravidly,ale despotismem,strachem ... něco napsat,aby pomyslný "dráb-biřic"se necítil ukřivděn a nedal to najevo dost smutně.Uražená ješitnost = BAN.Souhrn-prosím o korektní odpověď příslušného moderátora tohoto fora,který stojí za "odejitím"uživatle Vortimonda,kterého touto cestou (ač se neznáme) zdravím.Rád jsem četl Tvé poznatky a rady ostatním.Díky za ně!!!!!Všem slušným a zdravě zapáleným uživatelům a příznivcům satelitní techniky připojuji pozdrav také.Snad to nebude i u mě pozdrav KONEČNÝ - POSLEDNÍ :lookaround: :O :lookaround: (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
@bukys..u na tebe,ale budu si tě pamatovat,jinak zde je přípona czRegistrován: 11/2008, Autor: uživatel buky Sa priateľu ukľudni a nenadávaj tu do čobolákov...lebo aj ja by som mohol niečo na Vás vytiahnuť, nejaké perly. A s príponou cz sa netráp. Už mala byť dávno com....inak je táto web stránka československá. To len tak na záver. Ahoj. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?hmm, jestli ma nejaky kladenak ban nebo ne mne tedy vubec nezajima, kazdy je sveho stesti strujcem ,ale te spiny okolo stydte se, admine jestli nejsi jenom pajdulak tak to zamknes |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
Milan CS tou nenávistí ke Slovákům mi buky připadá jako reinkarnace vortimonda. Jinak jsem čekal až vorti sleze z citroníku a on hned vyleze na banánovník - škoda:(( |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
cb21R^ R^ R^Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Violista - výkvětem tohoto webu ve špatném slova smyslu jsi například Ty. Technik TKR at je jakej chce, je to určitě odborník v oboru, což se u Tebe nedá říci ani vzdáleně.A na Vortimonda platí stejný metr jako na všechny ostatní. Co je platné že má přehled, když se někdy chová jako idiot. Že to vzniká z toho, že nemá co na práci a že se nudí, to na věci nic nemění. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?Je to tak jednoduché. Pravidla platí pro každého. Pokud se někdo registruje několikrát, je to podvodník a je jedno jestli je to sat. začátečník a nebo profík. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Vortimond má ban neomezeně?podla mna vorti ma ban nepravom, ved sem nalinkoval len clanky, ktore boli odprezentovane na tejto stranke a chcel len poukazat ako UPC (alebo parabola.cz) zavadza, ked prezentuju clanky, ktore sa zakladaju na polopravde alebo su len zboznym prianim firmy UPC, lebo tie HD stanice asi nie su doteraz v UPC, priznam sa, ze tie clanky som nikdy necital a nepoznam ani baliky UPC, pretoze tato spolocnost je pre mna mrtva tak ako napr. T-com, P.S. dufam, ze ma admin pripoji k vortimu za tuto mensiu kritiku |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |