Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Sekání obrazu

Zdravím,dnes jsem na střeše vyměnil 7 m koaxu,který byl popraskaný.Napojil jsem to spojkou a obraz se mi stále seká a kostičkuje.Signál a kvalita se přitom nezměnily,stále 90%signál,99%kvalita.Nevíte v čem by mohla být chyba ?Příjmám 4 družice přes DiseqC přepínač a seká se to na všech pozicích.Příjmač Vantage 221 TSCI.Za rady díky.

sven
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sekání obrazu

Spíš bych chtělo napsat zda to kostičkovalo i před výměnou.

Rocco
Registrace: 2/2010

Ano,dělalo to i předtím.Napřed to asi 5 minut šlo vpohodě,pak se to začalo zhoršovat.

sven

Testnout jiným SAT. recevierem a pozná se, kde hledat.

CES
Registrace: 4/2007

moze to robit i diseqc ... tuto moznost dokazes vylucit ak pripojit jednu poziciu na priamo do vantage bez diseqc

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Případně Vantage vyzkoušet jinde !!! R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Díky,vyzkouším !

sven

je to samoinstalace...???

nebo ti to někdo šteloval podle měřáku ( a nemyslím tím samozřejmě ručkový sat-finder ) jaké jsou hodnoty chybových parametrů...??? BER, C-BER....???

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

Je to samoinstalace,nejdříve natáčení Femr,potom 1 družice,pak monoblok a naposled 4 družice přes DiseqC.Celé to jede cca 15 let,takže nastavení paraboly by mělo být OK,když to jelo celé roky bez problémů.Dnes jsem napojil mimo DiseqC přímo na Astru 19,2E,15 minut to šlo,pak se to začalo sekat.Zítra beru receiver vyzkoušet jinam,myslím,že chyba bude nejspíš v něm.

sven

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra