![]() |
|
Aktivace programů a jejich placení platební kartouJdu známému aktivovat-zaplatit platební kartou a píše to: Po kliknutí na tlačítko Pokračovat budete přesměrováni na stránky České spořitelny.Platba kartou tedy s kartou u České spořitelny? |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...nie... kedze skylink ma v cz ucet v ceskej sporitelni, na slovensku je to v CSOB tak samozrejme si presmerovany na platobne webrozhranie onej banky. platbu mozes vykonat akoukolvek embosovanou platobnou kartou s aktivnym internet bankingom, s tym ze aj je karta z "domacej" banky prevod sa vykona do niekolkych minut.. ak je to karta "cudzej" banky tak standartne do 2-3 prac. dni,tot vsio |
Fogovic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...Aha, tak to je ta banka jako zprostředkovatel, dík Vlado |
Standa2
![]() |
|
pockaj teraz pride k tomu ze karta bude ATMplatebni karta...-som zly, dnes velmi zly! Sice niektore ATM ~ debetne karty mozu byt embosovane; napr. mBank bola taka ale muselo sa to aktivovat. Vychadza mi z toho predsavzatie do noveho roku ze budem setrit ako moj brat... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...to Fogovic - minuly tyden jsem platil kartou "cudzej" banky a programy se aktivovaly behem nekolika minut. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
@parniceka neplatil si to nahodou heryho zazracnou gamma kartou ..kua bankomat by bol dalsi kodovaci system ktory by zvladla a kluci ze slovenka by si k nemu 2x viac davali programovat karty .. samozrejme ze na 9600 baud/s :laughing: :laughing: |
Fogovic
![]() |
|
FogovicProč by parnicek neměl mít pravdu. Já také platil předplatné u Skylinku platební kartou a žádné 2 - 3 dny to netrvalo. Ale je fakt, že jsem platil kartou kreditní, jak je to při použití debetní karty nevím, ale mělo by to být stejné. Proč by pak na stránkách Skylinku bylo uvedeno, že aktivace při platbě kartou je téměř okamžitě?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
FogovicA ještě dotaz. Co je to za jednotku "baud/s"? Baud jako takový znám, ale baud za sekundu? Co to vyjadřuje?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...Debetní kartou samozřejmě platit přes internet lze,ale musí být označena visa elektron a služba musí být aktivovaná od banky.Platím takhle normálně.Služba je aktivní do několika minut.Ja mám kartu také cizý banky to přece nehraje žádnou roly.Tuto platbu doporučuji mužete si z zpomenout třeba v sobotu v noci že chcete koukat na novu hd tak si ji bez problému zaplatíte.Jde to jak u cs linku tak u skylinku. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...No, já platím SkyLink vždy kartou a napíše mě to, že budu přesměrován na "zabezpečený portál...." a tak dále ! O České spořitelně ani slovo, nešiřte tady bludy Fogovic ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...On už tazatel Standa2 tu napsal nesmysl, od kterého se pak všechny ty bláboly odvíjí ! Viz přímo Skylink:"Platbu kartou můžete realizovat přímo z webu Skylinku po přihlášení do sekce REGISTRACE A SPRÁVA SLUŽEB. Zde si můžete vybrat služby, o které máte zájem, a následně budete přesměrováni na zabezpečený portál platebního systému MUZO, kam zadáte číslo své platební karty a platbu potvrdíte." O spořitelně ani slovo ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...tie 2-3 dni su asi len vtedy ked zadas trvaly prikaz a ide to do inej banky, pri platbe kartou by to malo byt skoro online |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...Bezne za skylink platim kreditkou, platba prebehne a sluzby su aktivovane v priebehu minut. Je to vlastne skoro to iste, ako ked sa objednaju "promo" programy cez SMS |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
čo je to za (nevhodné slovo)a ten FogovičV poslednej dobe tu zasiera toto fórum nezmyslami. Samozrejme platba kartou od akejkoľvek banky cez net prebehne okamžite. Prevod z účtu na účet v inej banke trvá 2-3 dni. Ak to niekto nepozná a neskúšal, nech radšej nepíše sprostosti. |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
Fogovičjako obvykle mluví o všem, i o tom o čem nic neví, velice zasvěceně.- Platil jsem pouze u Cslinku a tam to přesměruje na stránky české spořitelny a platil jsem mnoha kartami, s různými bankami, svých zákazníků a bez problému aktivace vždy téměř okamžitá. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...Platební karty jsou můj business, takže...Skylink.CZ používá GlobalPayment KB, tedy mají účet v KB a používají jejich webpayment. Nechám stranou fakt, že tak velká banka jako je KB nemá vlastní mašinu :(( Platba kartou je on-line, tedy obchodník si Vaši platbu ověří v řádu vteřin, proto by měl stejně rychle poskytnout plnění,tady aktivaci programů. Pro platbu na internetu můžete použít jakoukoliv platební kartu, kterékoliv banky, embosovanou nebo elektronickou, jedinou podmínkou je povolený/nastavený limit pro platby na internetu (platby bez přítomnosti platební karty). To si ověřte u své banky. Na účtu musíte mít dostatečný disponibilní zůstatek pro platební kartu. Karta nesmí být blokovaná. Správně opište číslo karty (16číslic) platnost DO a CVV kód (tři čísla u podpisového proužku - neplést s kontrolním čtyřčíslím konce čísla PK)! |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...Takhle vypadá webpay SkylinkuCZ http://leteckaposta.cz/563371869 |
kacenkin
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...@kacenkin a nebude to tim, ze GlobalPayments (do nich bylo v minulosti zacleneno MUZO autorizacni centrum PK) poskytuji bankam servis v podobne autorizacnich center a dalsi sluzby ? treba je to pro banku vyhodnejsi ...T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...@xilt máš pravdu, že přechod MUZO pod křídla GP rozhodnul.A určitě to může být pro banku jednodužší. Ale vlastní cesta je vlastní cesta. Nevěřím, že to bude o mnoho levnější řešení... obchodní politiku GP tak trošinku znám :( |
kacenkin
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...@kacenkin pokud se vyznas , rad bych dotaz smerem k autor. centrum, CS ma stale svoje pokud se nepletu anebo uz taky to outsorcovala jinam ? vetsina platebnich terminalu se kteryma se setkavam je polepena logem CS, bohuzelT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
dôležitá informacia pre mazamy všetci ostatní máme NovuHD zadarmo.Neviem síce čo tam dávajú v sobotu v noci, ale aj tak za ňu prosím SkyLinku neplať. ale to bolo na odľahčenie, neber to vážen :8) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
@bobskty chytrolin ty si isto z blavy.. asi by som to netvrdil len tak.. zakaznik dosiel na predajnu ze platil online prevodom. Kartu, Visa elektron od VUB.. platba mu podla vypisu z banky odisla ale ani na aktivacnom webrozhrani nemal pripisany balicek multi ani v ten den ani na druhy den.. takze tolko k tomu..BTW: sice neviem co bolo to nevhodne slovo, ale ak spravne tusim tak nehovor mi otec :laughing: :laughing: |
Fogovic
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...Aha,... jeden zákazník co neumí zaplatit kartou a nebo nevíme co si vůbec objednal, je pro tebe mustr na rady! R^ Dobrýý!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...nie, jeden nie je smerodatny, ale prevazna vacsina bud ide len na zaklade alebo ostatok si aktivuje priamo na predajni ..jasne... hlavne ze ty si platil mnoha kartami a u CSlinku ti vsetko jelo .. kuba tr uba aspon netrep .. na zapisy cakas tiez 2 dni a kazdy vikend tu najdes minimalne 10 ziadosti o reaktivaciu karty sh ital.. |
Fogovic
![]() |
|
Fogovicto co jsi mně nazval, to jsi ty. Já mluvím zásadně z praxe a mám to mnohokrát ověřený. Kdysi jsem si myslel, že něco víš, ale bohužel, opak je pravdou. Jsi jen Mlu.vka.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
to Tondach, všemPozor na to, napsal jsem to přesně - akorát jsem zapoměl napsat (moje chyba) že to byli programy CSlink a ne Skylink jak píšeš.Takže jsem taky zjišťoval (na telefonu tam sedí do půlnoci) a pokud je to platba přímo kartou (kde se opisuje její číslo atd.) jak píše kacenkin tak je to okamžitě. Pokud by to byla platba trvalým příkazem (která se dá provést třeba přes internet banking zadáním čísla účtu apod.) tak je to provedeno např. u Poštovní spořitelny do 18hod. tentýž den (pracovní) a po 18hod. den následující - v rámci Poštovní spořitelny nebo ČSOB. A když je platba do jiné banky tak druhý den. Platil jsem to Maxkartou a na ni je Visa Electron ještě napsáno - embosovaná to není ty jsou asi s vystouplým písmem jak jsem kdysi četl. Nikdy mi ji na placení přes net neaktivovali (asi je to už u Maxkarty standard). Ale když už jsem měl odkliknuto platba kartou tak jsem to tak provedl. Myslel jsem si že to je jen zprostředkovatel ta Česká spořitelna ale potřeboval jsem se zeptat. Hned jsem zkontroloval na webu CSlink a programy byli připsané. Total od 20.12.10 do 20.1.10 Akorát tam nebyla částka že to stálo 330Kč, ale to mi známý uvěří protože to ví kolik to stojí - nebo mu ukážu výpis z účtu. Možná mu to pošlou ještě na email? nevím. Platba-odečet peněz z banky ale ještě neproběhl - teď jsem se díval - zajímavé. |
Standa2
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |