![]() |
|
Aktivace programů a jejich placení platební kartouJdu známému aktivovat-zaplatit platební kartou a píše to: Po kliknutí na tlačítko Pokračovat budete přesměrováni na stránky České spořitelny.Platba kartou tedy s kartou u České spořitelny? |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...Skylink, platba kartou přes ten zabezpečený portál,( tedy ne přes internet banking ! ) aktivace prakticky okamžitě ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...Aktivuji kartou pravidelně. Nikdy se mi nestalo, že by to trvalo více jak 5.min. |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
@Fogovič1: Nie som z Blavy ( si asi o 300 km vedľa, ale to nielen v určovaní môjho bydliska)2: aj z kartou VUB prebehne platba do pár sekúnd nakoľko kartou ako si opísal platím už niekoľko mesiacov 3: keď si prečítaš svoje príspevky, sám musíš pochopiť čo bolo to nevhodné slovo PS: Vyjadruj sa k veciam ktorým rozumieš a preto v tvojom prípade by tu tvoje príspevky nemali byť vôbec. ;) |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...Chtěl jsem napsat nova sport hd.Tak se omlouvám. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...kartou jsem platil u CSlink i Skylink a vždy bez problému aktivace prakticky ihned :) tuto možnost platby mohu jedině POCHVÁLIT !! |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: Aktivace programů a jejich placení platebn...Dekuji, uz verim. R^Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |