![]() |
|
autore Modřino: HOMECAST eM-150CRChtěl bych touto cestou požádat autora Modřinu o pomoc.(můj mail:ludekcz*seznam.cz) Proč jeho? Ve starší diskuzi jsem se dočetl, že má stejný satelit jako já: HOMECAST eM-150CR.Mám takový specifický problém při zadávání transpodérů: podle návodu ze skylink.cz na podobný sat. (Homecast S 3000 CRCI) jsem zadával transpodery, vše stejně podle návodu, (tedy až na to že v návodu je napsaná Astra a na obrazovce na stejném pořadí 11 mám napsané Kopernikus) zadám transpodéry dám OK přístroj žačne hledat kanály, ale nezobrazí se mi okno Uložit změny? když vyjedu z menu je tam pořád to stejné. Díky :ogre: |
Luďa1234
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: autore Modřino: HOMECAST eM-150CRVykašli se na TP, nastav si správně pozice ASTRA 1 a ASTRA 3, potom v manuálním hledání zadej 12565/H/27500 2/3 vyhledávání s nití(nebo sítí) vyhledat vše a spusť vyhledávání (Leo ti najde až po 22:00). Pokud ti nic nenajde tak jsi si rozházel pořadí družic a družice samotné. V tom případě zabere tovární nastavení a pak znova nastavit správně družici podle čísla a nezapomeň přiřadit diseqc, pokud ho používáš. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
DíkyDěkuji za rady, zkusím to. |
Luďa1234
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
![]() |