Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

smartwi II

Dokaze mi nekdo poradit,jaky firmware jede bez problemu se skylink Ice kartami ? Mam 2 fergussony arivy 200hd a jeden homecast 200cr,original karta funguje ve fergusonech uz ve ctecce u homecastu musi byt v modulu.Na smartwi mam firmware SmartWi II 3.0 r213.swi.Skylink mi sice bezi ale hodne to vypadava,zkousel jsem to i pri zapnuti jen dvou prijimacu ale vypadava to i na fergusonech.Za kazdou radu,dekuju

mick
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: smartwi II

zo Smartvi II ziadny SW nejde s ICE kartami

Zohan
Registrace: 11/2010

Nekde jsem cetl,ze pri testu kompatibility s Ice kartami prosel jak smartwi tak blue line wire splitter.To opravdu ma fungovat jen smartwi 1 ?

mick

musis pockat az to dansti mistri ze smartwi udelaji, ale pravdepodobne se jim moc nechce

RRabbit
Registrace: 12/2010

no,poslal jsem smartwi na mejl vypis logu,tak nevim,s cim prijdou.Mam ho zatim tyden,tak premyslim,jestli ho nevratit a nekoupit radsi ten blue line wire..Navic je levnejsi,ale zase me zarazi ze nepodporuje irdeto,takze pripadny prechod z cryptoworksu na irdeto,o kterem jsem cetl,by byl asi prokauc

mick

Ma nekdo zkusnosti s blue line wire a kartami Ice ? Neseka se Vam to ?

mick

smarti II

Jenom dotaz , jedeš na karte pře irdeo nebo cryptoworks ?

pohosat
Registrace: 4/2008

@mick

kup si clone + a zkus zavolat distributorovi pro cr (olmi), ten ti o tom neco jiste povi

rj45
Registrace: 6/2007

KLIENT JE NAHRANY JAKO CRYPTOWORKS (V.3)

mick

a jak nahrajes klienta jako cryptoworks V3? zaklad je karta, sparuj to znovu a nejlepe je pred tim resetovat server i klienty, ale jinak plati to co jsem napsal vyse, kup si clone+ a nebo jeste jedna moznost zamen homecast za neco jineho s ethernetem a propoj to po siti a smarwi posli nekam....

rj45
Registrace: 6/2007

TEN CRYPTOWORKS SE TAM NAHRAL Z KARTY JAK JSEM TO PAROVAL,ALE IRDETO TAM NAHRAT NEUMIM.PO VSUNUTI DO STB MI CTECKA UKAZUJE ,ZE MAM VLOZENOU CRYPTOWORKS (V.3).PRES TU SIT BY TO BYLO ASI NEJLEPSI,ALE MYSLEL JSEM ZE FERGUSSON JAKO SERVER NEFUNGUJE.CO BYCH POTREBOVAL,ABYCH TO ZPROVOZNIL PO SITI?URCITE BYCH PRIKOUPIL JESTE JEDNOHO FERGUSSONA,KDYBY TO MELO FUNGOVAT.

mick

smartwiII

Skyling ice karty chodi dobre jen na smartwi I i se starym softem. Pro smartwi II je lepe ho nakrmit s irdeto. Ten soft je na jeji strance a navod take. Hodne zdaru. :)Jinak lepsi je sit...

aslivins
Registrace: 3/2006

Muzes mne poslat odkaz na to smartwi? a jak to mam vsechno resetovat?nez tam dam ten novy soft..nasel jsem toto .. http://smartwi.net/download/ ale zadny primo irdeto soft jsem tam nenasel...Muzes mi poslat i odkaz na vytvoreni te site,rad bych si to procetl. Dekuju

mick

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra