Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

KAON KSX-570 CX

Prosím o pomoc při řešení problémů s výše uvedeným STB.
Jedná se o satelit KAON - systémové informace:
model: KSC-570CX
info: OD.04.07-D001
S/W: V1.0.11
H/W: V12.01.A5
Loader: V8.2.5
Profile ( HEX ): 393-1-1-1

Na přijímači není možné přepínat pomocí DiSEqC příjem více družic. Po novém továrním nastavení se podařil odstranit problém jen částečně, když místo jedné družice se podařilo přijímat už dvě družice, a to Astra 19,2°E a HB 13.0° E. Příjem CL z Astry 23,5°E se nepodařilo nastavit.
Prosím o radu ev. zaslání nového FW pro výše uvedený STB a upřesnění, jak jej do přijímače nahrát ( asi programen KUP 226 ? ).
Dnes jsem se pokoušel pomocí programu KUP 226 nahrát nový FW ze stránek http://www.antenex.cz/public/index.php?&direction=0&order=&directory=Receivery/Kaon/DVB-S/KSC%20570
, ale přijímač vůbec nereaguje.
Předem děkuji za pomoc.

SatFanda
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: KAON KSX-570 CX

Zkus program KUP 230 stáhneš na sat.us.pn
Nemůžeš mít vadný přepínač DiSEqC? Zkoušel jsi přehodit kabel na jiný výstup?

lukas79
Registrace: 3/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: KAON KSX-570 CX

Vše jsem zkoušel, nejsem amatér, Přepínač je funkční - jede na jiných satelotních přijímačích. Zkoušel jsem zaměnit i vstupy CL na různé pozice, ale stále nic.
Při pokusu o nahrání nového fw ze stránek antenex pomocí programu KUP 260 ( taktéž ze stránek antenex ) byl cca po 3 vteřinách pokus uklončen a dál jsem již svoji snahu ukončit odchodem na pivo!
Byl bych rád, pkud by mi pomohl Zorbas s ev. aktuálním fw a programen pro nahrání do přijímače. Tím však nechci odradit další vstřícné informace a pomoc při řešení daného problému.
Díky za pomoc.
SatFanda - s přáním příjemných svátků a pohody.

SatFanda
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra