![]() |
|
KAON KSX-570 CXProsím o pomoc při řešení problémů s výše uvedeným STB.Jedná se o satelit KAON - systémové informace: model: KSC-570CX info: OD.04.07-D001 S/W: V1.0.11 H/W: V12.01.A5 Loader: V8.2.5 Profile ( HEX ): 393-1-1-1 Na přijímači není možné přepínat pomocí DiSEqC příjem více družic. Po novém továrním nastavení se podařil odstranit problém jen částečně, když místo jedné družice se podařilo přijímat už dvě družice, a to Astra 19,2°E a HB 13.0° E. Příjem CL z Astry 23,5°E se nepodařilo nastavit. Prosím o radu ev. zaslání nového FW pro výše uvedený STB a upřesnění, jak jej do přijímače nahrát ( asi programen KUP 226 ? ). Dnes jsem se pokoušel pomocí programu KUP 226 nahrát nový FW ze stránek http://www.antenex.cz/public/index.php?&direction=0&order=&directory=Receivery/Kaon/DVB-S/KSC%20570 , ale přijímač vůbec nereaguje. Předem děkuji za pomoc. |
SatFanda
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: KAON KSX-570 CXZkus program KUP 230 stáhneš na sat.us.pnNemůžeš mít vadný přepínač DiSEqC? Zkoušel jsi přehodit kabel na jiný výstup? |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: KAON KSX-570 CXVše jsem zkoušel, nejsem amatér, Přepínač je funkční - jede na jiných satelotních přijímačích. Zkoušel jsem zaměnit i vstupy CL na různé pozice, ale stále nic.Při pokusu o nahrání nového fw ze stránek antenex pomocí programu KUP 260 ( taktéž ze stránek antenex ) byl cca po 3 vteřinách pokus uklončen a dál jsem již svoji snahu ukončit odchodem na pivo! Byl bych rád, pkud by mi pomohl Zorbas s ev. aktuálním fw a programen pro nahrání do přijímače. Tím však nechci odradit další vstřícné informace a pomoc při řešení daného problému. Díky za pomoc. SatFanda - s přáním příjemných svátků a pohody. |
SatFanda
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
![]() |