![]() |
|
Skylink karta NEXTNa niektorej diskusii sa uvadzalo, ze druha karta Skylink Next vyzaduje mat zaplatene na prvej karte (materskej) predplatne balicka na rok. V clanku : https://www.parabola.cz/clanky/4113/karta-skylink-next/ sa vsak pri podmienkach nic take neuvadza. Preto sa chcem opytat niekoho, kto to uz ma, ci je to pravda.Istota je gulomet. :))) Diky. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Skylink karta NEXTPlatím SIPEM ,normarně mně včera přišla poštou karta NEXT.Ale nepíšou jestli se musí registrovat?? |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
RE: Skylink karta NEXTDokonce píšou ,pokut nebudeš platit balíček nemusíš hned vracet kartu.Můžeš si jí ponechat,na později a jak zaplatíš začne fungovat. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
RE: Skylink karta NEXTKartu next se neregistruje. Prvních 20 dní jede komplet nabídka.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
nextKarta next mi přišla asi před 14 dny, a jelikož mám novou i tu nadřazenou jede mi skoro úplně všechno, nevím jak dlouho ale ta nová by měla být otevřená na 2 měsíce.Nic jsem neregistroval, jen tu next jsem musel dopředu zaplatit na celý rok tedy 880 Kč, a pak se bude otevírat podle toho co si budu předplácet |
zapkra
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
Luca...osobne si myslím že karta NEXT sa oplatí takému ,čo si ide predplácať balík či už multi alebo iný ,minimálne na dobu po prepočítaní ceny ročného poplatku karty NEXT ,inak ak si nič nejdeš predplácať tak si radšej kúp novú kartu ;) dúfam že som to nenapísal ako tatar :))) ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Skylink karta NEXTJá pochopil p.Glisníka, když o kartě mluvi následovně:1. Karta je stále majetkem provozovatele služby Skylink. 2. Měsíční poplatek je 80,- Kč, přičmž první platba je 880,- Kč a karta je "k dispozici" rok a jde na ní to, co je právě předplaceno na mateřské kartě. 3. Po uplynutí prvního roku lze platit měsíčně a to i přerušovaně a i v půlce měsíce. Pak jde podle zaplaceného období na kartě NEXT to, co je momentálně předplaceno na mateřské kartě. Snad jsem pochopil p.Glisníka správně. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerja to tiez tak chapem, teda ak je zaplatene napr. Multi mesiac, tak to pojde na Next mesiac. Islo mi o to, ze niekto spominal, ze napr. Multi musi byt zaplatene na rok vopred. Co je zrejme blud.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Skylink karta NEXTJojo joscer to popsal dobře s tím, že ta NEXTka jede tuším dva měsíce všechno.Akorát mám problém, že ta NEXT v cwr v TV panas se seká a když ji dám do irdeta v silvercrestu + TV sams, tak šlape. Tak nevím, jestli ji mám reklamovat? Mateřská ICE šlape v obou variantách. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Skylink karta NEXTto je novinka od skylinku...sekana..mne seka uz aj povodne cwkarty...v 3 typoch receiverov..proste to skylink riadne pokuwil..ja od nich odxadzam mam toho dostskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink karta NEXTKarty ICE (výměna i next) se sekají jen během 20 denního FREE období (nebo do registrace). Pak už jedou spolehlivě. |
mvavrusa
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Skylink karta NEXTPrd seká.V Argusu i Octagonu jedou bez sekání i před registrací.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink karta NEXTMateřskou ICE jsem registroval ihned po prvních hláškách, že to pomůže. A NEXTku už posílají s plnou polní. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
![]() |