Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.08.2007, 08:25.53

DVB-T v Č.B.

Nemanice ,3 patrový R.D.,Evolve DT 0402-A,pas. síto 21-69K + zes. Teroz 21-69K/14dB.
Signál 66%,kvalita 50-60%.
Lichtenberg/AUT/ K43.
ORF1,ORF2,ATV.
uživatel
Saxon
22.08.2007, 08:30.58

RE: DVB-T v Č.B.

Nuevěřitelné. Chytáš taky FM rádia z Jižní Ameriky odrazem od ohřáté stratosféry?
P.S. ORF1, ORF2 hraje již mnoho let na celém území naší republiky z nejdostupnějšího satelitu Astra1 na 19east. V lepší kvalitě, než z DVB-T. Všude, kam jen oko dohlédne. Doba dálkového příjmu z Lichtenbergu je zaplaťpánbu pryč, navždycky, protože s velkou pravděpodobností bude záhy obraz k dispozici na síti.
uživatel
Antonín
22.08.2007, 08:42.22

FM rádia z Jižní Ameriky nechytám.ORF1 a ORF 2 sice na astře 19,2 vysílají,ale nejsou náhodou kódované?Navíc spousta lidí stále DVB-S nepoužívá.Chovejte se jako člověk a ne jako idiot.
uživatel
Saxon
22.08.2007, 08:49.30

Ano ..Kde jsou ty časy /3-4 roky zpět/ kdy Super Antonín odpovídal naprosto normálně bez nádechu Arogance a nabubřelosti Jeho odpovědi byli super a normální.
Ted jsou taky ,,normální" ale výsměšný ton je cítit z každé čím dál více.
Nevím kde se stala chyba a kde a kdy chytnul tu známou nemoc některých uživatelu ,,Já jsem nejlepší kdo je víc "
uživatel
pat
22.08.2007, 09:31.05

Taky nechápu.Souhlas s pat a Saxon.Antoníne,utekla Vám manželka,že se takto chováte?
uživatel
lz405
22.08.2007, 13:31.34

To Anton

V ČR stále ještě žije dost lidí, kteří na web nemají přístup a ani ho nepotřebují. Obvykle také nejsou hlášeni k trvalému pobytu v AT a kartu potřebnou pro příjem DVB-S zrovna nemají k dispozici, o "jiných" metodách dekódování nehovořím. Takže díky bohu za dálkový příjem z Lichtenbergu, nyní už pouze v DVB-T, s jednorázovým pořizovacím nákladem kolem 2000,- Kč, který je navíc dříve či později nevyhnutelný.
uživatel
CBU
22.08.2007, 13:53.22

Jak budou chytat ten slavný Lichtenberg v Liberci? Nebo i jen v Berouně, či Strakonicích? Že by to snad z pohledu většiny republiky byla celé kravina? No teda. To by ale byla arogance nejspíše z uprchlé manželky.
P.S. Od určitého věku, který jsem již dávno překonal, není útěk manželky stresující záležitost, ba naopak, ale na to chlapci za dvacet, třicet let přijdete taky.
BTW: Mládežníci, co se tak kriticky vyjadřujete o úrovni příspěvků, mohli byste mi vysvětlit, jakou má souvislost manželka, co jste jim přitáhli, a dálkový příjem?
uživatel
Antonín
22.08.2007, 17:39.05

Antoníne,muj příspěvek byl určen pro lidi žijící v Č.B a okolí.Zde je situace taková,že po vypnutí analogu v Rakousku není ORF nijak dostupná,než ji krást přes satelit.Což mnoho lidí nechce nebo neumí provést.Můj příspěvek byl tip, jak oblíbený program z ORF opět příjmat za levno a nekrást.Vaše první reakce se moc neslučuje s vaším věkem.Vážim si vašich znalostí a právě proto, mě vaše chování dost mrzí.
uživatel
Saxon
22.08.2007, 22:21.25

Saxon

Dík za Info, jsem kousek od Tebe.
DVB-T zatim neplánuju, jedu kompletně DVB-S.
uživatel
mirasat
23.08.2007, 15:30.53

To Anton

V Berouně chytí s trochou štěstí DVB-T z Cukráku nebo ze Žižkova, Strakoničáci mohou špízovat Bavory z Hoher Bogenu a Liberečáci učitě chytaj fašisty z bývalé DDR, to už je daný filozofií technologie DVB-T, tedy terestrického příjmu. Pokud 35 let v ČB čučím na ORF a najednou to nefunguje, tak to prostě nějak řeším. Nikdy by mě ani nenapadlo, že bych tady chytal třeba polskou televizi. Navíc ani nevím co bych se tam dozvěděl, když "tehdy" (tak jako Československá televize) určitě lhala stejně, jako když Rudé právo tiskne. Prostě chytám co mám v dosahu (vzdáleném či blízkém) a pokud se mi to nelíbí, můžu se přestěhovat nebo lovit SATy, což ještě v nedávné minulosti také nebylo pro každého smrtelníka.
P.S. Manželky obvykle špatně snášejí dlouhé ponocování u různých přístrojů pro dálkový příjem i vysílání čehokoliv. To ovšem není tématem pro tuto diskusi.
uživatel
CBU