Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Propadne kredit u CS Linku?

Dnes mi řišla tato SMS:

Upozonujeme na zustatek kreditu u CS Link! Kredit vyuzijte k aktivaci programoveho baliku nejpozdeji do 31.12.2010.

Kredit jsem si dobíjel přes účet někdy koncem října. Předplácím si jen samostatný kanál, když je tam zrovna něco, co chci vidět. Jinak si vystačím se základem... Ještě mi tam zbývá přes 400 Kč. Není to sice žádná velká suma, ale stejně bycho o ni nerad přišel. Mám si tedy radši nějaký balík objednat a utratit to nyní nebo mohu být v klidu a žádné propadnutí kreditu nehrozí? Díky

tomygo
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Propadne kredit u CS Linku?

co jsem tam pracoval,tak o kredit nikdo nesměl přijít.To by byla zásadní změna.Někdo se nedostane ze zahraničí do ČR a přišel by o to? To by bylo celkem až sprosté řešení.Pokud si firma nechce ztratit lidi s kreditem,pak to nepropadne...jej,lidi by jim dali:-))) :fuming: ;)

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

tak tato SMS mi přišla taky, kredit tam mám taky zhruba 2 měsíce. Jestli mi ho ukradnou, tak mě teda našerou. ;P :dead:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

ide to dole vodou..tie nase platformy..by som sa nedivil kebyze ti ho udrbu..daj potom vediet. Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

nepřijdeš o to je to sms že ti skončí předplatné a abys pokračoval a ktomu ti dají 10 % slevu R^

pit178
Registrace: 11/2007

pit178

kdepak, přesné znění SMS je takto:
"Upozornujeme na zůstatek kreditu u CS Link! Kredit využijte k aktivaci programového balíku nejpozději do 31.12.2010. Objednávky na www.cslink.cz nebo 848200200." Takže sice nic o propadnutí kreditu nepíšou, ale zní to tak. Takže je to asi jejich plán strašit zákazníky, aby si zaplatili i to co momentálně nechcou. :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

klídek R^ R^ R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

eemil

jojo...ztratili by hodně!

Diablo je stále oukejíček!:-)