![]() |
|
existuje nico take?konvertorMam sat.prijmac ktory nema antenny vystup.Potrebujem rozdelit signal do viac izieb.Prijmac ma len skart,cinch a hdmi vystup.Nieje nejaky pristrojcrk ktory dokaze napr. z cinch dat normal antenny vystup ktory potom cez rozdelovace prepojim na viac tv cez ant.vstup.Poradte.Dik |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: existuje nico take?konvertorAno existuje takový přístroj, jmenuje se to externí modulátor. Připojíš to k AV výstupu tvého satelitního přijímače a na výstupu máš namodulovaný TV signál v pásmu UHF, nebo VHF3. Kanál si můžeš zvolit podle svého uvážení, zvuk máš ve stereu. Mám ho doma a funguje výborně.http://shop.olmi.cz/zbozi/1398-rf-modulator-avm-150 On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Ten pristrojicek je modulátorje to takový malý vysílač po kabelu, na který potom po rozbočení a třeba i zesílení připojíš antény více TV.Existuje také i "Pristrojcrk" pro bezdrátový přenos pomocí WIFI... Jestli ale nechceš vyhazovat peníze ani staré video, které máš doma, může Ti posloužit jako ten modulátor. No poper se s tím. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: existuje nico take?konvertorJen aby mu nevadilo, že se bude na všech tv koukat na stejný program :)))Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: existuje nico take?konvertorTo nevadi ze budem na vsetkych tv pozerat jeden program. |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
Aleten obraz nebude moc kvalitní.Tak na CRT možná ale placka to je hnus fialovej :( |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
hoboPoužívám to na ŕozvod signálu z HD přijímače/především záznamů z HDD/ po celém domě. Mám to nasloučené do VHF3 a na kvalitních CRTčkách 72cm je obraz velmi slušný.Sleduju a nahrávám především starší české filmy a jsem celkem spokojen. Na záznam HD materiálu si jdu do obýváku na HD, ale v garáži jako kulisa u ponku je to ideální. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: existuje nico take?konvertorMůžeš použít i externí modulátor do COFDM, i taková krabička se prodává, ale to je záležitost kolem 30 tisíc.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonTaké mám jeden doma na rozvod Skylink do kuchyně.Bohužel na placku a to je dost špatné.Posílám to v UHF na 30 kanále,ale jak říkám je to aspon stereo ale obraz dost bída. |
hobo
![]() |
|
RE: existuje nico take?konvertorMáš ten z mého odkazu?Dnešní placky maji obraz bídný téměř z každého zdroje. Já mám doma placku jen jednu a to je pořádná TV s NEO PDP a u ní Vantage 7100S. Jinak mam starší CRTčka a k nim STB. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: existuje nico take?konvertornamiesto takeho pristrojčeka možeš použiť aj stary analogovy prijimač ktory ma modulator ;) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
Saxonmám stereo modulátor MD-5S.V době pořízení nebyl zrovna levný.Ale fakt na placku musí být navolen opravdu obrazově kvalitní program aby to na té TV v kuchyni aspon bylo koukatelné.Asi tak něco ve kvalitě ZDF atd.Ani např.Filmbox HD ze Skylinku nic moc-nicméně je to nouzovka že ano. |
hobo
![]() |
|
RE: existuje nico take?konvertorPozná a má niekto skúsenosti s modulátormi: http://www.aerial.sk/eshop/index.php?. Chcel by som urobiť do kuchyne odbočku MagioBoxu bez HDD:http://www.aerial.sk/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3267&category_id=120&option=com_virtuemart&Itemid=1 http://www.aerial.sk/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2982&category_id=120&option=com_virtuemart&Itemid=1 Vďaka za každé echo. TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: existuje nico take?konvertorTak páni, pomôžte dôchodcovi, nechcem investovať do nefunkčného zariadenia, resp. nespoľahlivéhoTechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
cerbeJá k tomuto účelu používám starý VHS video. Nevím, jestli moduluje i stereo zvuk, ale to mě netankuje. Jinak ty videa se ještě prodávají a cena bude podobná jako té krabičky Saxona. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
SPECIALNY SCART VYROBENY KABELaj takato je mozna dalsia varianta ktoru pouzivam ja pokial ma tv AV kanal cez specialne upravenu scart mam vyvedene z hd satu do dvoch pripojnych tv scart a do domaceho kina audio L R tak isto si moze clovek spravit aj cinch vystup priklad L R VIDEO schemy zapojenia clovek najde na nete a je usetrenych par penez :-) |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
![]() |
|
Videaa jejich modulátory jsou pouze mono zvuk-stereo sem nikdy neviděl. |
hobo
![]() |
|
hoboLepší modely Sony a Panasonic měli stereo zvuk.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Možnéto je ale já kupoval kdysi nejlepší model S-VHS Panasonik za dnes neuvěřitelných 30000Kč a modulátor byl mono. |
hobo
![]() |
|
![]() |