![]() |
|
Opětovné problémy nova hd na upc directPřed nedávnem jsme tady řešili problémy na nova hd, hbo hd zasekávání obrazu a rušení.Problémy na nova hd opět,tentokrát se obraz uplně rozpadne asi tak na dvě vteřiny,několikrát do hodiny. Nedá se na to dívat,Chci se zeptat jestli má někdo podobné problémy, nebo je to jenom muj problem. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Opětovné problémy nova hd na upc direct...dolaď parabolu ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Opětovné problémy nova hd na upc directJiné programy ze stejného transportéru jdou v pohodě.Parabola doladěna firmou na 98 procent.Nedávno bylo ještě všechno v pořádku. |
maza
![]() |
|
mazanaprosto to samé jako píšeš.Navíc HBO HD stále problém přejíždění rušivejch pruhu přetrvává už asi tři měsíce.Doladěním paraboly to aspon u mne zcela určitě není.Navíc ostatní 4 programy z tohoto TP jedou bez problému. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Opětovné problémy nova hd na upc directPatrně lidé z upc direct se na svuj výtvor vubec nedívají.Jinak by stim určitě něco udělali protože to trvá už min dva měsíce.Nebo to jsou madaři,protože ty to maj samozřejmě v pořádku.Možná koukaj na skylink a já to asi udělám taky. |
maza
![]() |
|
Jistěnapř. madarská verze HBO HD jede naprosto perfektně bez jediné poruchy-což u cz.verze nelze říci ani náhodou.Ty pruhy tam prostě jezděj pořád a v každém filmu.Ta Nova HD byla nějakou dobu v pořádku a dnes opět špatně.Asi bude odchod. |
hobo
![]() |
|
RE: Opětovné problémy nova hd na upc directTestoval jsem několik přijímačů. Je pravda že Nova HD např. v optiboxu vysazovala přes modul, přes čtečku OK, Humax Icord přes modul Ok, Ariva OK,SatElita občas vysadí.Jestli je chyba v SW jsem nepitval. Možná ted mezi vánocema vyzkouším čím to je. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
Pokudta Nova HD jede zhruba měsíc v pohodě a potom začne na pár dní opět blbnout tak chybu bych v SW teda nehledal-to samé v případě HBO HD a těch pruhu přes obraz což trvá minimálně přes dva měsíce.Proč tuto vadu v obraze nemá ostatních pět programu z toho samého TP?Madarská verze např.bez jediné chyby. |
hobo
![]() |
|
![]() |