Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zakodovany Penthaus

Zajímalo by mě, zda máte sejně jako já zakódovany tento program. Vím, že se dají programy zakodoat zkoušel jsem to, ale tento je zakodovany ještě nějak jinak, ne mnou.( v seznamu programu je stejně jako u jinych symbol dolaru, teprve pri mem osobnim zamceni se ikona zmeni na zámek ) Vždycky když to zkusím přepnout poprvé za večet, chce to po mě zadat kod, ale já jsem žadny nikdy nezadavalm chce to od prvniho naladění. Nahodou jsem tam dal kod 0000 jako je servisni menu mascomu a ono to jde,jiny nefunguje, kdyz prepinam na dasi programy tak si to kod pamatuje, kdyz se vratim treba po deseti minutach, tak ho chce znovu, kdyz se spletu, musim cekat dve minuty / to se pise na na obrazovce / nez muzu zadat opravny kod. Nejde to nejak uplne vypnout? Diky za radu

groal
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zakodovany Penthaus

So zakodovanym Penthause ma problemy vela ludi a Skylink by sa na to konecne mohol pozriet blizsie.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

goral

Nevím jestli to napíši přesně, ale možná je v signálu programu vysílán kód, že je program nevhodný pro určitou věkovou skupinu a tohle může odchytit dekóder, v kterém je strčená karta. V dekodéru by to mělo jít nějak nastavit, aby to bylo ignorovnáno. Já mám kartu ICE v modulu Smit a někde to tam je. Viděl jsem to tam, když jsem "šmejdil" v menu, když jsem to měl nově zakoupené. Ale nezkoušel jsem na žádný kanál dávat zámek, takže nevím, jestli radím dobře nebo špatně.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

U mne žádný problém,naladil a hned naskočil.(Ariva 200hd,ale po půlnoci)

zkl
Registrace: 10/2003

A já naladil a nejde. Ariva 20 HD.

klokan
Registrace: 1/2006

ani mne to nejde...Koscom 7400HD (klon Octagon 918HD)...ako na to, vie niekto?

radolaco
Registrace: 2/2010

zkl

"klokan" Nalaď to a potom na chvíli přepni na program Čt1.Po krátké době by se to mělo otevřít.

zkl
Registrace: 10/2003

Penthouse nemůže jít....
1) nikomu před 24h do té doby se klidně může hlásit jako zakodované
2) nikomu kdo nemá zakoupeno HD, nebo nemá "dostupný" nově přidaný zápis Penthouse_HD, včetně...
3) všech "00002" zlodějů, kteří tam tento zápis taky nemají.

šibal
Registrace: 8/2009

Samozrejme ze to zkousím po půlnoci. Ale funguje to tak jak jsem psal vyše. Mam Mascom MC 5300 CR HDCI-PVR, karta ICE. Zajímá mě to jen pro zajímavost, zda je chyba u mě nebo i jinde... a je zajímavý jak funguje jen na ten servisní PIN Macsomu a jine ne,...

groal
Registrace: 9/2010

Problém je v nastavení funkce karty "Omezení podle nastaveného věku". Pokud je tato funkce vypnuta (případně nastaveno 18+), Penthouse šlape jako ostatní programy, ale pokud je nastaven nižší věk, píše zakódováno. Pokud přijímač neumožňuje změnu nastavení ve čtečce, nezbývá než si půjčit CA modul. Od kolegy jsem si půjčil modul Irdeto Cryptoworks od Mascomu a zde je postup.
Ariva 200 HD:
Menu, nástroje (Tools), zvolit Common Interface, pak na CI informace-Cryptoworks stisknout OK, naběhne menu z CA modulu, zde dát Parental Control (Jugendschutz), zeptá se na PIN (0000), Age rating smartcard - a přepínáme možnosti: PG (menší děti), 12 let, 15 let, 18 let, 18+ let, disable MR (vypnutí této funkce).
Pro odblokování Penthouse nutno nastavit 18+, nebo funkci vypnout. Poté vyjmeme CA modul a kartu vložíme opět do uni čtečky a Penthouse šlape.

stamp
Registrace: 7/2010

šibal

Aha! Ja som myslel, ze to slape na zapis HD_Plus...a oni spravili novy zapis Penthouse_HD...tam je pes zakopany...diki ;)

radolaco
Registrace: 2/2010

Á, radolaco pirát 0002

Zip
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra