![]() |
|
Sdílení karty(Card Spliter)Chci si koupit SMARTWI Wireless Card Spliter 3x , ale nevím 100% jestli to bude fungovat ve Vantage 7100S,stojí to totiž do 4000KčNa Goldena 870XP a různé typy přijímačů jak jsem se dočetl,by to mělo fungovat. Děkuji. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Sdílení karty(Card Spliter)je to na tebe. ale ked saprejde na karty irdeto dozdielal si..a v situacii ked ma cw zivotnost pocitanu na mesiace by som ja do toho veru nesiel :bigeyes:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Sdílení karty(Card Spliter)Tam v popisu píší:Popis: Wireless Card Spliter - SMARTWI - sdílení přístupových karet UPC , CS link a Skylink( Cryptoworks + irdeto) a dalších ve více přijímačích v jedné domácnosti - sledování různých programů na více přijímačích Nová hardwarová revize!!! Irdeto to tam je psané,podpora tam taky nějaká je,počkám ještě nějaký měsíc. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Sdílení karty(Card Spliter)Ja to mam a zatim bezproblemu funguje. Nemel by v Irdetu byt problem. A kdyz uz, stale se to prodava, tak proto to ma stale dobrou podporu FW. Byt tebou, domluv se s prodejcem (pokud to nekupujes pres internet) na pujceni, kdy to doma otestujes. Pokud to nepujde, tak to vratis. Myslim si, ze to stejne pujde. Nevidim v tom zadny problem proc by ne.Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Sdílení karty(Card Spliter)Tak to v lednu koupím a je to.Já myslím,když to ukážu těm ,co jsem montoval satelity,že to budou brát taky.Alespoň to u nich otestuji.Jinak díky za info. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Sdílení karty(Card Spliter)Ale doporučil bych ti koupit verzi 1, má více možností softu a i lépe funguje než verze 2. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: Sdílení karty(Card Spliter)Já právě nevěděl kterou.Děkuji za radu. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Sdílení karty(Card Spliter)Koupil jsem bezdrát, škaredě zaplakal a následně koupil drátovej. Cesty signálu jsou všelijaké, proto už jedině drát.Koupit v zahraničí, naši prodejci tě oškubou. Wireles v poho do 2500, drát 1500. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
![]() |