Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a CA Modul

Mám ca modul cryptoworks-irdeto mascom a i přes ujištění operátora se po objednání skylink Ice karty obraz několikrát denně zasekne a napíše se hláška,že je kanál kodovaný.Nevíte co s tím?

bojda
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink a CA Modul

Zaregistroval sis jí, nebo jedeš na těch 20 dní volných (global free)? Jestli ano, tak by to mělo zmyzet po zaregistrování.

Jardysek
Registrace: 3/2010

registrována je bohužel se to ale o moc nezlepšilo zkoušel jsem aktualizovat již zmiňovaný modul,podle návodu mascomu ale nějak se to nedaří sice nějaký nový software stáhnu a instaluji,ale verze modulu je stále stejná.Tak nevím

bojda
Registrace: 5/2009

aktuální verze je 1.20 :lookaround:

trouba
Registrace: 3/2007

měl jsem to samé jako tz ca modul od mascomu a blblo mi to vyměnil jsem ca modul za nový jede vše ok

žery
Registrace: 1/2008

Divný, sem četl více než 4 recenze od různých uživatelů a všechni tvrdili, že mascom a ice bez problému. :-(

Jardysek
Registrace: 3/2010

čo to je za prijímač

zabudol si napísať.
1/ nemusí to byť modul ale prijímač
2/ niektoré kombinácie prijímač-CI-modul-karta nejdú dohromady

Dagy2
Registrace: 11/2010

mascom umí z OTA pouze externí modul, v integrovaném CW musíš SW přehrát pomocí PC, karta ICE mě přesně takhle haprovala v Mascom MC 1110CRCI, kartu sem jim poslal do TT, odepsali že je plně funkční a že si mám přehrát soft v přístroji, nicméně po návratu karty to jde jak v mascomu tak ve ferdoj 6900, jinak Skylik se chová jako hovado, svoje problémy s klidem hází na zákazníky, když jajich slavné ICE nedokážou bez problému chodit ani v origoš CW, problém s SW u mascomu pomůžou ochotně řešit technici na stránkách Mascom.cz (pan Libor Šlechta), takže at to šlape

alha79
Registrace: 3/2009

Mascom MC 1110CRCI

A je nějaký novější fw který řeší problémy s Mascomem MC1110CrCiMKII a ICE kartou??? Konkrétně problémy se zápisem na kartu... :lookaround:

zaza76
Registrace: 12/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra