![]() |
|
Střih záznamu ze satelituProsím o radu, nahrávku z Topfieldu 7700 v programu H264ts cutter převedu do formátu TS, to je v pohodě, ale když chci ještě něco vystřihnout tak mi to rozhodí zvuk a obraz,nemátě někdo s tímto zkušenost , třeba tam mám něco blbě nastaveno, případně jinej program na střih, který funguje ok. Předem dík |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Střih záznamu ze satelituVideoRedo zatím spokojenost :) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Střih záznamu ze satelituJak uz bylo zmineno, tak asi nejlepsi programek na strih sd nahravky je "videoredo". Muzes do nej davat uz primo rec nahravky z topfieldu. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Střih záznamu ze satelituMPEG video wizard pouzivam a spokojnostskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Střih záznamu ze satelitu...podľa mňa je na SD MPEG2 nahrávky suverénne najlepší MPEG Video Wizard (DVD), ale HD v h.264 mi zo všetkých programov dovolil strihať iba VideoReDo TVSuite V4 a ajto bolo vždy v strihu vždy malé trhnutie - takže h.264 ešte nie je zmáknuté?! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Střih záznamu ze satelituobavam sa ze nie. preto to uz ani neskusam. ked nahravat tak len mpeg2 ked pozerat tak len h.264 :lookaround:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
Střih záznamu ze satelituJá nahrávku z Topfieldu 7700 v programu H264ts cutter převedu do formátu TS a pak provedu sestřihání reklam a vše je vpořádku,jen s tim si člověk musí pohrát-(nastavit správně časy a správně uložit).Jde to. |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Střih záznamu ze satelituPoužívam program TSdoctor a som velmi spokojný. Je user friendly a každá nová aktualizácia ho naozaj vylepší. Strihá SD aj HD. Len nie je zadarmo, ale ako hovorím oplatí sa. |
atras2
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
Použij Technisata nepotřebuješ vůbec PC. Střih záznamu se provádí v menu přijímače!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
![]() |