![]() |
|
České programy v SýriiDobrý den. příbuzní chytají v Sýrii údajně české programy na Astře 23,5°. A to bez karty a na malou parabolu. Jen chtěli nadiktovat všechny frekvence, neboť nemohli naladit 12525. Je to zřejmě přes pštrosa, protože je upozorńovali na možnost výměny klíčů. je to možné? Dlouho jsem zde nebyl, ale o emu na cw neno ird jsem neslyšel. Jak jinak by to mohlo jít? Díky za odpovědi. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: České programy v SýriiPřed týdnem jsem se vrátil z Dubaje. Jaké bylo mé překvapení, když jsem u kámošky, zdr. sestřičky co tam žije 5 let sledoval celý Sky link! Reciver bez vstupu na kartu!!! Internet pomalý a vypadával, myslím že nesdíleli, ale víc mi neřekli.... :))) :))) |
bobbik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
RE: České programy v SýriiŽe by ne jen ORF? :))) To by nebylo dobře. Rv |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
algecBude asi potřeba to znova prověřit a zjistit o tom co nejvíc.Pokud by opravdu nesdíleli ani neměli kartu a bylo to v EMU tak to by byla bomba. :bomb:Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 098 |
![]() |
|
@bobbikPřesne tak,to jenom my se tu v Evropě hráme na velikí sateliťáky,no arabský hack je někde jindě.Portugalsko,Španelsko,Maroko,Alžírsko,SAE to je kolébka hacku!N3aCW mají již dávno "pod kontrolou"! |
PIXEL
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 153 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |