![]() |
|
HD přijímačZdravím Vás,potřebuji poradit.Před rokem jsem zakoupil TV panasonic TXP46G15E vše probíhalo bez problémů až do chvíle kdy Skylink přecházel na novou přenosovou rychlost,kdy nasledně tyto TV měli problémy ale to asi většina uživatelů těchto TV ví.Nyní řeším jiný problém:Starší syn si pořídil předplacenou kartu od UPC a samozřejmě chce nabídku využít na tomto TV.Jak víme Skylink vysílá na satelitu Intelsat a UPC na Thoru,pro mne to znamená použít starý přijímač který umí otáčet DISEqC motorem a složitě naladit transpordéry upc,když se chci dívat já na HD,tak musím to samé opačně(to nemluvím o vyndávání karet potaž.modulů).Tento TV jsem koupil protože jsem si myslel,když má inegrovaný satelitní HD tuner,tak bude obraz absolutně dokonalý než pořídit TV o několik tis.levnější bez něj a k tomu dokoupit HD sat přijímač který bude propojen kabelem který má ztráty,ale nevím HDMI kabel takový asi není,nebo lidské oko tokovou nuanci nepozná.Tak jsem se rozhodl,že pořídím HD satelitní přijímač s možností nahrávání(třeba pouze na flasch disk)Prosím doporučte mi takový přístroj cca do 5000Kč.,který umí otáčet motorem,má dva sloty pro moduly Cryptoworks a hlavně přijímá v HD rozlišení.Co se týče obrazu,tak jsem dost náročný uživatel.Omlouvám se za slohovou práci,ale potřeboval jsem nastínit můj problém.Děkuji za Vaše rady a doporučení.S pozdravem Krepík. |
Krepik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: HD přijímačA proč to dělat jednoduše když to jde i složitě. :laughing:A přijímač super do 5000,-kč to bude oříšek TechniSat Digit HD8 SX za 5000,- asi neseženeš. Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: HD přijímačDěkuji Ti za typ,tento přijímač se dá sehnat lehce přes 5000Kč.Asi budeš v tomto směru fundovaný,jaký je rozdíl mezi rozlišením 1980x1080i a 1980x1O80p většina přístrojů má označení i,ale TV při přehrávání bluray disku s PSP 3 hlásí p.Díky.K. |
Krepik
![]() |
|
RE: HD přijímačCo chceš točit ??? UPC i Skylink vysílají sice z různých družic, ale ze stejné pozice...A předpokládám, že tv má ci slot, do kterého můžeš strčit CI modul i na dvě karty.Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: HD přijímačUPC a Skylink ze stejné pozice? Něco jsem zaspal? Ta TV neumí točit motorem? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: HD přijímačNeumí,jinak bych to neřešil a vyměňoval pouze karty,protože má jeden slot. |
Krepik
![]() |
|
RE: HD přijímačhmm, a to od kedy vysiela SKYLINK na Intelsate, mas to pomylene. SKYLINK vysielana na ASTRE 23,5E |
Luk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: HD přijímačOmlouvám se,to jsem se opravdu spletl zaměnil jsem předchozího poskytovatele Digi TV kterého nahradil Skylink.Takže tomu mám rozumět,že bez otáčení paraboly naladím upc,tak skylink? |
Krepik
![]() |
|
Krepikotáčet parabolou budeš muset, to asi jenom broncek trochu víc bumbal, nebo mu spadl rampouch na hlavu... :laughing: :laughing: :laughing: :dead:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: HD přijímačTV má pouze jeden slot a nevím jestli modul na dvě karty by tam šel to je pro mne novum musím zjistit nějaké info. |
Krepik
![]() |
|
RE: HD přijímačjinak modul easy-tv na 2 karty se dá na aukru sehnat zhruba za 1000kč a je to origoš cryptoworks :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: HD přijímačJá vím že s CI modulama do téhle TV byl problém musel jsem jich pár typů vystřídat,než opravdu fungovala bez problémů,tak nevím jestli to nebude sázka do loterie.Ale pořád nebudu mít vyřešené otáčení,které je nutné,tak nakonec budu muset jít do toho přijímače.Jinak díky. |
Krepik
![]() |
|
HD přijímačExistují i paraboly u kterých můžeš mít tyto družice současně naladěné.Ten motor bych bral až jako krajní řešení. |
paulis
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
PaulisPriklanam sa k Pulisovi, lacnejsie a tichsie riedenie ako motor je multifokus,t.j. 2xkonvertor a diseqc prepinac+ jeden kabel do TV, pod podmienkou, ze bude modul di CI slotu na dve karty.Pokial si hravy typ a chces zabavu tak satelit,ak si vyslovene zrucny,tak linuxovy primac a fobru zabavu! :8) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: HD přijímačCo je tak zábavného na linuxu?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
![]() |