, sekce: DVB-S přijímače |
|
Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HDPoprosim vas ak ma niekto skusenosti s tymto prijmacom ako sa sprava pri nahravani programov,aka je kvalita HD obrazu a vobec aky mate dojem z tohto prijmaca. |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
|
|
prijímač golden mediaJa ho mám 2 týždne...ešte som síce nič nenahrával,ale inak som s ním spokojný.aj obraz vyzerá fajn.záleží aký máš televízor a aj aký máš nahratý softver v prijímači...inak fajn |
peko73
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 26 |
|
|
Golden Media UNIBOX 9060zvládá táto mašinka Bulsat 39,E? |
focus
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 14 |
|
|
RE: Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HDV této cenové kategórii je to jeden z nejlepších recívru.Poměr výkon-cena-excelentný.Samozřejmě,na emu soft 1.2.86 jede všechno spolehlivě,i nahrávání.Obrazově na úrovni GoldenInterstar.Teď se dá sehnat v akci i s DVB-T tunerem za 112Eur.Podle mého názoru,lepší než Opticum X403. |
PIXEL
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 153 |
|
|
golden mediaáno,zvláda aj bulsat,aj programy ,ktoré sú kódované v biss...len neviem,prečo mi to nechce spustiť idman,keď ide fotbal,napriek tomu,že mám hodené biss kódy...neviete mi niekto poradiť?mám softvér nahratý 1.2.86...ďakujem... |
peko73
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 26 |
|
|
RE: Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HDCo se tyce nahravany je super masinka,mam ho mesic a jsem super spokojeni...hlavne jsi muzes vybrat formal nahravky video TS nebo MPEG co znamena ze potom prehrava vsechny prehravace....Za tu cenu hodne muziky ;) |
laurentiu
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 119 |
|
|
RE: Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HDprosim vas,muze me nekdo posilat na email soft 1.2.86?jeste nemam nahranej emu...diky moc ;) ...marianro(zavinac)seznam(tecka)cz |
laurentiu
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 119 |
|
|
český manual pro GM UNI-BOX 9080 CRCINemáte někdo český manual pro GM UNI-BOX 9080 ? Na stránkách výrobce http://cynextra.com je jen anglický a ještě se dá sehnat polský na ATOSelektro.cz a to je vše. A ještě jeden dotaz. Půjde mi po naistalování emu softu natáčení pomocí DiSEqC 1.2 ? U mého staršího GI 780 to jede jen s originálním softem. Díky.......
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 303 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|