![]() |
|
EPG MUX1 Javořice K33?Jede vám EPG na programech v MUX1 z Javořice K33?Právě skenuji u zákazníka plazmu Panasonic, mám naskenovaný MUX1 z Kletě K49, zde je EPG v cajku, ale na CT1 s příznakem JM z Javořice má položku EPG prázdnou. Můžete to někdo vyzkoušet? Nejlépe ti, co maji možnost naskenovat oba MUXy. Ď. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: EPG MUX1 Javořice K33?na CT1JM EPG OK :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
re :Ahoj kolego,jede to normálně.Koukám,že už se zase pracuje,asi to zítra také rozjedu..Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: EPG MUX1 Javořice K33?Je to zvláštní, přijel jsem domu a na STB Diway jede EPG z Kletzi i z Javořice, ale na mém Panasonicu jde EPG opět jen z Kleti. Že by nějaký sw koflikt při naladěných dvou stejných MUXů? Panasonic například neuloží identické obsahy, například MUX1 region Čechy Kleť a Votice. Uloží prvně naskenovaný, při druhém zahlásí "žádný nový kanál".Javořický MUX uloží vedle "českého" MUXu1 normálně, ale zase nejde EPG. By se člověk posral... :))) Díky za reakce. R^ On Air!
|
Saxon
![]() |
|
EPG MUX1 Javořice K33Asi to ten tvůj Panák nějak jaksi nezvládá. :))) Divné to ale opravdu je. Pokud to nascanuje z toho samého muxu z jiného vysílače tak to nic asi závažného nebude. Pochybuji o nějaké změně, to je snad všude stejné, ne. Jinak některé duplikáty ano nemusí jít naladit, někde zase jdou - sleduji u mě také. Myslím že záleží na oné identifikaci MUXu. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: EPG MUX1 Javořice K33?to jsme se toho zas dozvěděli :ogre: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
davidTomu se říká "vodopád prázdných slov".:)) Jinak to EPG už chodí, nejspíš se jednalo o nějakou chvilkovou slabost, nebo to načtení dat trvá déle než jsem zvyklej. Jdu zatopit, dnes tu je opravdu Sibiř. Včera jsme byli na posledním cyklo na Kleťi, zvolil jsme netradičně jižní stranu od Chvalšin kolem Červeného dvora. Cestou dolu jsem sebou prásknul a rameno právě přichází k sobě, au... Zítra jdu ještě pěšky, tak vezmu foto a udělám v koutku novou záložku o místních stožárcích... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |