![]() |
|
Kaon 270 IRMajitelia týchto by mi mohli potvrdiť,ukazuje táto mašina signál asi 15 percent,aj keď v skutočnosti tam signál nie je? Známy ju chce spojazdniť,no nedarí sa mu. ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Kaon 270 IRpodle toho se nedá stavět.At si pozve někoho kdo vtom dělá. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Kaon 270 IRasi pred mesiacom som ten prijimac montoval sestre a skutocne ukazoval signal okolo 15 % aj ked ziadny nebol |
MARCADOR
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Kaon 270 IRČo to znamená, že nie je žiadny signál? Ak nie je pripojený kábel, vtedy skutočne signál nie je a vtedy ukazuje silu signálu 1 až 3%, ale kvalita je na hodnote 0% |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Kaon 270 IRtreba nastaviť parabolu, zvykne potom ukazovať S-60 a Q-90. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Kaon 270 IRĎakujem za ochotu,už mu ide.Na Astre 23.5 je na 1.mieste transpondér,ktorý neexistuje,takže nastavoval parabolu cez menu ,inštaláciu a automaticky mu naskočila tá frekvencia. ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Kaon 270 IRTakže sa vrátim k pôvodnému problému s Novou. Trošku som sa poopytoval ludí z "branže" a skutočne mi potvrdili. že určitá verzia FW má tento problém. Nevedeli mi ale presne povedať povedať,ktorá to je, ale že sa už pracuje na oprave. Takže, ak niekto poznáte, prosím o informáciu. Je mi len divné, že je to už nový prijímač s podporou IRDETO a stále je nejaký problém. Už to človeka nebaví, kúpi si niečo nové a nemá istotu, že to bude fungovať, stále treba niečo meniť, dorábať,........... Dokedy ešte????????? Ak budem vedieť ten FW, dám vedieť. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Kaon 270 IROprava. Tento príspevok patrí k predchádyajúcemu príspevku o KAONE 270IR. Ospravedlňujem sa. |
rolis7
![]() |
|
RE: Kaon 270 IRmožná mimo mísu,ale ten problém s novou že nechtěla naběhnot se mi taky na tom příjmači stal,ale po 20 min když karta naběhla,jsem pátral a jelikož je tam nahraný setting tak tam měli staré tp ,po naladění aktualního tp vše o.kbitty 72
|
bitty72
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Kaon 270 IRNemám tam žiadny seting, všetko som ladil ručne. |
rolis7
![]() |
|
![]() |