Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Kúpa HD komplet

Prosím o radu, chcem kúpiť sat komplet HD + skylink alebo cslink pre systém irdeto. Neplánujem iné využitie, privítam spoľahlivé riešenie za čo najnižšiu cenu. Ďakujem.

cvirkap
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kúpa HD komplet

http://www.eltasat.cz/satelitni-komplety/hd-satelitni-komplet-pro-1-tv-topfield-sbi-2050-s-kartou-skylink-ir-2-druzice

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Pozri treba astrasat trnava dobré ceny.

puder
Registrace: 5/2008

nebo tady

http://www.gisow.cz/satelit/uvod/satelitni-komplety/akcni-komplety-skylink

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Topfield je skutočne bomba

stačí si prečítať "ich" forum. Za prijímač s toľkými problémami, ktorý v súčasnosti má úplne základné problémy vôbec niečo z českých staníc zobraziť by som nedal ani 1Kč (o eurách už nehovorím vôbec) Rv

Dagy2
Registrace: 11/2010

HD s CSlinkem :O ?

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

cvirkap

Před nějakou dobou se dostala cena kompletů například v Makru na 4000,- Kč.
Z HD se stal artikl.
Kdyby měl doma každý poskládaný komplet za 25000,- daleko bysme to nedotáhli.
Až na pár vyjímek se dostla kvalita obrazu SD a nyní i HD do kopru.
Nejvíce mne ale dostává brekot nad nedostatkem kapacity v Ku pásmu :))) Bordel bez koncepce R^
Takže, až budeš losovat ten správný komplet, bude třeba mít tohle na paměti. Hlavně, aby se do osudí nedostal nějaký nad 6000,- ;)

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

@Dagy2

...prošla ti SBI 2050-tka vůbec rukama?
Mám zato že pro nenáročného uživatele je tohle ideální přístroj.

martin5

PetrT

Nadávno jsem prodával Vantage 8000S s kartou CSlink. Taky si to hadrník nedal vymluvit...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

urcite si nenechal vymluvit ten prijimac :))) :))) :)))

rj45
Registrace: 6/2007

martin5

kto je to nenáročný užívateľ? Toto by ma strašne zaujímalo. Je to ten, komu nevadí že 2x denne musí vytiahnuť kartu, alebo ten, komu nevadí kocečkovanie a tma? Alebo ten, komu nevadí, že z deklarovaných funkcií polovica nejde, lebo prídu s ďalším FW (možno?).

na dvoch ďalších forach sú nešťastní noví majitelia. ktorí nemajú možnosť sledovať české stanice. Jeden z ľudí, ktorý je podľa všetkého zainteresovaný na dovoze a predaji týchto strojov radí také veci ako "no tak si vymeň kartu", "počkaj si na ďalší FW" a pod.
Ani jeden z tých ľudí nechcel, aby topfield vysával alebo varil kafe. Len pozerať a občas nahrať.

Dagy2

@Dagy2

Tak tady dej vlatní doporučení na přístroj,který odpovídá zadání na cenu,uživatelskou spolehlivost a pracující v Irdetu :((
Já už mám pár těch Topfieldů SBI 2050 namontovaných a zatím žádná negativní informace od uživatele se mi nevrátila ;)

martin5

Topfield SBI 2050

taktiež som s týmito stb nemal zatiaľ ani jeden problém, ak by mal doriešenú diakritiku, dal by som mu 1, ale takto to má u mňa za 3, tá diakritika je dosť dôležitá, montujem ho len ak si ten typ zákazník objedná.
Ak chceš niečo lacné HD s irdetom čítačkou, predávajú sa teraz dotované gosaty /7020,7050/ a kaony /275,276/, cena kompletu aj s kartou do 180€, niektoré majú i pvr.

vador
Registrace: 6/2010

vador..

jaky mas tedy nazor na GOSAT HD7050 PVR ?

PAFKA
Registrace: 2/2006

pre PAFKA

GS 7050HDi - DO reaguje dobre, pekné a prehľadné menu /farba menu na výber :))) / po OTA upgrade pribudne aj funkcia PVR, ktorá vo fw z výroby nie je. Nereaguje na malé USB, s HDD ide ok, treba ho naformátovať v STB, prípadne len jednu partíciu, vyčlenenú už predtým v PC, ak ho chceš využívať na viac hw. Oplatí sa trochu priplatiť oproti 7020HDi.

vador
Registrace: 6/2010

Dagy2

Je vidět, že jsi ani jeden stroj Topfield 2050 neviděl. Takový nesmyslný bludy bys tu jinak nemohl šířit. Obdivuji tyto "moudré" hochy, co to mají vyčtené pouze z netu a to ještě od těch, kteří přijímač neumí nastavit. Taky jsem se u prvního stroje zapotil, než jsem naladil frekvenci 12109, ale pokud to umíš, tak je to už hračka.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Všetkým

Ďakujem Vám všetkým za rady, aj keď som sa nakoniec rozhodol úplne ináč, ako som plánoval, Vaše informácie mi pomohli sa aspoň zorientovať.

cvirkap
Registrace: 8/2006

kuba, máš pravdu

a nemienim sa tým zajiť. Ten prijímač som skutočne ani nevidel. Stačí mi totiž keď si prečítam tú hromadu zúfalcov. Nemôžu byť predsa všetci idio.t.i aby nevedeli ako naladiť prijímač alebo pripojiť USB HDD a niečo nahrať.

Posielam ti teda aspoň dva linky. A vážne ťa prosím, ak vieš tým ľuďom pomôcť, pomôž - dali do toho hromadu peňazí a majú teraz doma peklo.
http://www.cssf.cz/showthread.php?37406-Sbi-2050&p=394733#post394733

http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=25580

Ak budeš vidieť niekde zúfalý link na TechniSat HD8S alebo HDS2, prepošli, tam mu poradím rád zase ja.
Díky, PF2011

Dagy2

Nechápu ty zoufalce z tvých odkazů. Přístroj s čtečkou irdeto si kupuji zásadně pro provozování karty irdeto.A to funguje bezvadně včetně nahrávání, pokud někdo ví, co do USB nacpat. Nevím, proč bych se pravou rukou měl drbat za levým uchem. Opět pěkná ukázka hlouposti, neznalosti a diletanství. Pokud toto považuješ za mustr, tak je mi tě líto.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

@Dagy2

Opravdu musím uznat že smysl pro humor ti opravdu nechybí :laughing: :laughing: :laughing:
Dlužím ti asi definici na nenáročného uživatele:
takový obyčejný uživatel si pořídí jednoduchý přístroj,nechá si jej nastavit technikem,používá pouze kartu Irdeto o které nic neví a ani netuší kde ji v přístroji hledat,ale zato zná základní funkce přístroje (vypnout,zapnout,přepnout,změnit hlasitost) a umí zavolat opět technika když něco zase nejde (např.změna frekvence na Nově).Nenáročný uživatel zkrátka jenom čučí na TV a neřeší nic jiného :ogre:

martin5

martin5, kuba

martin5 tak v tejto definícii sme určite zajedno. Tento človek by mal mať preto spoľahlivý prijímač, ktorý funguje normálne po zapojení, nepotrebuje každý týždeň sťahovať nový FW a nazamrzne pri prepnutí staníc a pod. to by sa ten technik z toho asi inak picnul.
Ale naopak, tento človek môže byť maximálne náročný na kvalitu obrazu. A je napríklad ochotný zapltiť za prijímač aj vyššiu sumu.

Tu sa ale stále snaží niekto vytvoriť skupinu nenáročných užívateľov ako pitomcov, ktorí sú ochotní kúpiť absolútne všetko. A ako som povedal inde, blbosť a nenáročnosť sú dve rozdielne veci.

kuba, takže proste tá rada od tomíka je správna - vymeniť kartu. Takže niekto má CI-slot a nejde mu v ňom crw karta tak je všetko OK. No fajn, tak už viem.
A čo keď chce mať SkyLink Irdeto + CSlink CRW naraz? Čoveče, veď ten prijímač stál nejaké prachy, má v popise že vie Irdeto a CI-slot a teraz povieš že sú neznalí zúfalci a diletanti? Zúfalci áno, pretože to je o čom tu píšem, proste prijímač, ktorý nespĺňa čo má v manuále je šrot - či stál 100eur alebo 1000eur.

Dagy2

Fakt jsem tento stroj s kartou CW v CI slotu nikdy nemontoval. Tento stroj montuji výhradně s čistým irdeto a funguje luxusně. Až se k tomu dostanu, tak věřím, že s vhodným modulem to bude chodit. Jen mně vadí, když někdo pomlouvá něco, co nikdy neviděl. Mám namontovaných těchto strojů asi osm a NIKDO si zatím nestěžoval.A kvalita obrazu je navíc "parexcelans" Za největší zhova.dilost považuji Kartu ICE spolu s tímto strojem. To by mně ani ve snu nenapadlo, takováto kombinace. Jo a dvě karty po mně nikdy nikdo nechtěl, tak jsem to řešit nemusel. I když doma je mám a v topfildu 7710 to chodí bez chybyčky.

kuba

chybičky

kuba

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra