![]() |
|
Skylink má potížeJak to tedy je u Skylinku? Tiše bez informací přerušili režim global free u nových karet, aby noví zákazníci nezneužívali oddálení registrace a prodloužení tak akce o dalších 20 dní. Zajímá mě i ten CI modul Irdeto - proč už Skylink nepřišel s oznámením, že ho certifikoval a pustil na náš trh? Vždyť se za dva dny oficiálně přestává prodávat karta Skylink ICE a budou jen "dojíždět" starší skladové zásoby (snad do března) a při tom na trhu není modul schopný přečíst kartu Irdeto ( s certifikací Skylinku - bez certifikace si ho žádný prodejce nelajzne nabízet). Další věc, která mě u Skylinku trápí je akce karta Next - spousty lidí by této akce rádo využilo, ale týká se to pouze výhradně karet ICE nebo Irdeto? Proč ta diskriminace? Díky předem za odpovědi. R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
RE: Skylink má potížeDejve, Dejve. Nespletl sis stránky? To bylo pořád, jak je Skylink jednička a průkopník a všecko je od nich perfektní a kydání na konkurenci, jak nemá to a nebo ono. No a tady to máš. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Dejfjak "přerušil global free" :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink má potížeNestačílo to dat sem https://www.parabola.cz/forum/topic-57289/nebuj zas pojede digi :laughing: AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Skylink má potížeSamozřejmě, že na Skylink žádnou špínu neházím a ani nechci - stále prodávám výhradně jejich karty. Jsou to prostě jen věci, které mě zajímají a které ONI z manažerského hlediska nemají zmáknuté. Jinak režim global free - oni to asi nechtějí přiznat ale opravdu poslední týdny je to problém, kdy už následující den po vložení nové karty stále přijímač háže hlášky o neoprávnění sledovat kanály atd. - které odpadnou pouze po předčasném zaregistrování karty.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Skylink má potížeJe ciste na rozhodnuti obchodnika jakou nabidku ucini smerem k zakaznikovi. Mozna mate predstavu, ze vas nekdo diskriminuje, v tom pripade se obrate na konkurenci. Je tu na trhu dost slusna a urcite se budete nekde citit lepe.Pouziji-li logiku, jakapak diskriminace. Skylink uz notne dlouho ohlasuje konec podpory a prodeje starych karet, tezko by vam mohl kartu NEXT ve starem systemu nabidnout. Nehlede na to, ze neni jiste jestli to ten "stary" system umi i technicky zaridit. Kopie programove nabidky na druhou kartu je jedna vec, technicky provoz je druha. Ovsem vsechny vase otazky by mely smerovat uplne jinam. Tady se oficialniho stanoviska tezko dockate. Jen spekulace, stejne jako ta moje. T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Skylink má potížeTuto cestu jsem zvolil pouze proto, že Skylink téměř vůbec nereaguje a neodepisuje na mejly a nedá se k nim velmi často ani dovolat (a to nemají bezplatnou linku)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Skylink má potížeDruhá digi RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Skylink má potížeSkylink vždy problémy,Cs-link OK R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Skylink má potížev celku zajímavé téma ale kolik koncový i potencionálních nových zákazníků si dá do souvislostí 1+1 = ??? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Ufones1+1=10, to ví přece i malé děti :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Skylink má potíže@Dejf Chapu, no je to skoda. Zakaznicky servis v CR je ale vetsinou problem vseobecne tak se extra nedivim. U Skylinku je to skoda, preci jen je to z vnejisho pohledu docela dric na trhu a tohle mu kazi povest. Sam jsem nikdy jeho podporu nepotreboval, takze chapu vasi frustraci.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Skylink má potížene, 1+1 je 11 :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
davidkrizhezky,ale je to úplně IN |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
eemilhttp://www.smajl.hu.cz/image/200712271157_bin-tricko-v-114553448261403.png |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Skylink má potížeICE karty se budou prodávat i přiští rok ,takže nepiš nesmysly.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Skylink má potížeDejf Rv |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Skylink má potížečo všetko ide CryptoworksArena TV British Telecom Czech Link Digital Link Digiturk DMC EASY TV ITV Partner JSTV Kingston - Arqiva MTV ORF Slovak Link Turner UPC Direct XtraMusic |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
re :Davide,Davide..karty se registrují hned,dělám to tak pořád a nemám problémy ani s padajícím globalem,ani s tím,že mě lidi neuvedou do registrace a já přijdu o "bodíky"Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
manazersky nezmakly Dejfani se nedivim ,ze mu neodpovidaji na maily,ja bych ho mel taky plny zuby. |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
RE: Skylink má potížekoukám, že je tu chudák Dejf hodně oblíbenej a že ho tu máte rádi :))) Jinak já jsem pro využívání takzvaného global free před registrací, protože dalších 20dní plné nabídky není pro zákazníka k zahození, akorát je třeba zákazníka poučit o případných problémech a rozhodnutí nechat na něm, je to jeho karta a jeho právo. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Vladiono ještě jede easy-tv??? Já myslel že to už lehlo před pár lety a zbyl po nich už jen oblíbenej CA modul od mascomu :laughing: :laughing: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
pierreSkylink vždy problémy,Cs-link OKa víš proč?:-))) protože cslink nic nedělá a vyčkává a nechává topit skylink....no neboj,to se obrátí a to nebude dlouho trvat .....tomu věř...vim 100%tně že alespon ve skylinku je někdo ,kdo "ví o co jde"...to ale nemohu potvrdit u jiné firmy,bohuželll Rv Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
lubbikhlavně že ty máš svoje bodíky, ale že zákazníka přivedeš o dalších 20 dní bonusu v podobě komplet nabídky je ti fuk :lookaround: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
habrCopak jsi nečetl vyjádření Skylinku nedávno, že stahují z prodeje karty ICE? A od Nového roku je oficiálně nebudou obchodníkům už nabízet - pouze karty Irdeto. V případě, že ale na trhu není certifikovaný CI modul pro Irdeto, tak je to situace celkem dost tristní!!!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Skylink má potížeNa Skylinku mi vadí mnohem více jiné věci, než zrušení GF.Například degradace technické úrovně HD programů na 12109H. Další věc je mediální podpora příšerných přijímačů, které se honosí jakým si "certifikátem Skylink". Je to k zblití, když vidim co a za kolik nyní prodává, coby doporučované přijímače. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
![]() |