Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink má potíže

Jak to tedy je u Skylinku? Tiše bez informací přerušili režim global free u nových karet, aby noví zákazníci nezneužívali oddálení registrace a prodloužení tak akce o dalších 20 dní. Zajímá mě i ten CI modul Irdeto - proč už Skylink nepřišel s oznámením, že ho certifikoval a pustil na náš trh? Vždyť se za dva dny oficiálně přestává prodávat karta Skylink ICE a budou jen "dojíždět" starší skladové zásoby (snad do března) a při tom na trhu není modul schopný přečíst kartu Irdeto ( s certifikací Skylinku - bez certifikace si ho žádný prodejce nelajzne nabízet). Další věc, která mě u Skylinku trápí je akce karta Next - spousty lidí by této akce rádo využilo, ale týká se to pouze výhradně karet ICE nebo Irdeto? Proč ta diskriminace? Díky předem za odpovědi. R^

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink má potíže

souhlas R^

Dejf

re :

Ano to je mě opravdu fuk,kdo chce dál sledovat pay programy,může si je třeba u mě hned zaplatit.Global jaksi přežívá z dob poštovní registrace karet,dnes mě jeho smysl poněkud uniká.Navíc spolehlivost Globalu je na ICE i Irdeto malá,každou chvilku hlášky,zakódovaný program.Navíc o lidi,kteří řeší každý den "zadarmo" navíc já nestojím.No nic,jdu raději dělat.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

re :sax

Chlape to je snad i na tobě co dáváš lidem,já mám určitě čisté svědomí,jistě,mé služby jistě nepatří k nejlevnějším.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

Že stahujou karty CW jsem četl,ale o ICE tam nebyla ani zmínka,na konkurenčním webu byl rozhovor a bylo v něm řečeno že karty se budou prodávat i příští rok.dej mi odkaz na tvou informaci.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

To global free ale bylo myšleno jako velké plus zákazníkům sakryš - to poradí každý prodejce zákazníkovi, že může pár dní počkat s tou registrací. Pokud u zákazníka hned jeho kartu zaregistruješ - máš sice jistotu, že máš bodík do akce (já tam lepím samolepku s mým referenčním kódem), ale až se zákazník dozví, že mohl sledovat balíček multi delší dobu a tys mu to zatajit - může být naopak ona na tebe naštvaný

Dejf

Dejf

máš to popletené volako stíma kartami
https://www.parabola.cz/clanky/4152/skylink-stahuje-z-prodeje-karty-cryptoworks/

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

lubbik,Vy jste ryzí pokrytec,druhým zadarmo nic,sám hromadíte bodíky a ještě se tím chlubíte.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

re :

pane jo,obírám zákazníky o dvacet dní velice nespolehlivého provozu.... :(

lubbik

Zákazník, který kupuje kartu "navěky" kvuli základním programům, které jsou v té jednorázové ceně karty, tak v drtivé většině případů neřeší 20 dní jakéhosi proma...

Pokud tím chce Skylink lákat ty lidi, kteří si koupili kartu jen na základ, na placenu nabídku, pak má zajistit bezproblémovou funkčnost v těchto 20 "neregistrovaných" dnech.

Taky myslím že je to přežitek z pravěku, kdy se to řešilo dopisama a složenkama a těch 20 dní vlastně nebylo jisté, jestli, nebo jak rychle se zákazník registruje, tak tam byla rezerva na vše. Pak jen tu rezervu přejmenovali na promo.

davidkriz
Registrace: 8/2009

To je zase tema.
Pokud me pamet neklame, 20dni je na registraci postou, na nic jineho. Takze nevim, o co to krucinal jde. O usetrenou stovku ci co ?
Holt 20dni v certifikovanych modulech a cteckach nejede poradne, ve vetsine UNi ctecek bez problemu a i kdyby ne, tak cena karty je tak nizka, ze snad neni problem si ten mesic navic zaplatit, Stejne tak nic ke koukani neni a jak tu spravne napsal Saxon, kvalita jde uplne do s.r.a.c.e.k a UPC i DIGI ji celkem hrave trumfne.
Pokud nekdo nechape, k cemu je globalfree, tak at si nehraje na kvalifikovaneho prodejce. Nebo at ten prodejce proda kartu za doporucenou MO cenu a ten mesic zakaznikovi zaktivuje, to by byla akce :)

J a
Registrace: 7/2005

Saxon

nejsem si jist Saxíku,zdali za to může Skylink,neb on není výrobce a moc na výběr není a nemá:-( Nicméně jsem i zde zaznamenal od některých čtenářů,že ok...no:-) každý to vidíme"po svém" Někomu to prostě stačí....to je těžký posuzovat:-/ Pokud ti vrtá hlavou,jestli já bych do některého šel,tak nešel.Mám požadavky min. stejné,jako Ty :))) ;)

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

lubbik

Samozřejmně že to je pouze na mém zvážení co budu lidem montovat. Montuju pouze Vantage, protože chci mít o lidí pokoj a neřešit pokud možno žádné zbytečné problémy.
Ale věc jiná je to, že kdybych se touto profesí živil/montování individuálních DVB-S od Skylinku/, tak bych za chvíli chcípnul hlady, to nemůžeš popřít ani zde. Jelikož z částky, kterou si účtuješ za práci se nemůžeš jako profesionální živnostník uživit. Narážim na VO marži u kompletů podporovaných Skylinkem.
Tvé služby jistě nejsou nejlevnější :) , ale o tom to vůbec neni.
Z deseti krámů, které Skylink nyní nabízí, stojí za zvážení pouze nový HUMAX, jich bych si o nic neopřel ani kolo.
Skylink zkrátka v tomto roce udělal pro živnostníky-montéry v tomto státě hodně medvědí službu a to jsem řekl hooodně slušně.

Mě je jasné, že pokud budu chtít nadále v tomto oboru fungovat, tak budu musel něco z této "palety" přijímačů něco vybrat, jinak přijdu na buben. Naštěstí ten buben nebude tak velký. S Vantage za současných cenových relací asi neobstojím.

Těch 20 dní free je proti tomuto opravdu sranda.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Rudo, to mi hlavou určitě nevrtá.
Kontrolní otázka: Ty už nekopeš za CSlink, viď?? :))

Já nedělam rozdíl mezi SKY a CSlink, je to jedna banda, stejně jako tam nahoře. Když jeden mele černá, druhej mele bílá a za chvíli obráceně, jako bych to neznal...

Jedu k bráchovi na punč a pak mastim do Tábora na besedu o Jihočeských zvonech, dneska tam bude plno, tak to musim pořádně ozvučit.
Čus.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

než čučet do kostičkovaného obrazu , nebo trhavého obrazu a nejhorší varianta žádného obrazu tak to radší DIGI TV které jde stále . cha cha jen kupujte Skylink + Irdeto atd.

standa111
Registrace: 11/2009

Saxíku nekopu a pokud se nezmění personál,nikdy nebudu.Mám k tomu vážné důvody.Ale ano,je to všude stejné,je to hl. o lidech a já poznal a znám lidi ve Skylinku....dál nemusím psát že?? Nevim,kdo by to jak posoudil.Ty víš co myslím...

Tak já vim,že máš jiné starosti a že jsou i oblasti,kde se neshodneme(viz sat internet:-))) nicméně mám nyní možnost si vyzkoušet jakýkoli přijímač na trhu,tak jsem jen reagoval.Stejně je to o ceně pro laiky,vždyt to znáš... :8)

cb21

Stando

nemohu napsat 111,protože si nemyslím,že je vhodné to vše svalovat na Skylink,to je prostě špatně.Čili 444:-))))
Skylink dělá to,co musí....je na tom něco k nepochopení?Opravdu si myslíš(myslíte),že by chtěl jít proti zákazníkům nebo prodejcům??Já si to osobně nemyslím...to je vše k tomuto R^

cb21

standa111

Sleduji televizi poměrně dost (Skylink MultiHD na ICE kartě) a nesdílím názor, že koukám (já nečučím, ale koukám) do kostičkujícího nebo trhavého obrazu. To bude asi tím, že to mám opravdu možnost posoudit na rozdíl od tebe, který píše jen tak nazdařbůh, jen aby kopnul do Skylinku.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

standa111

DIGI jde stále???????? sa preber!

jklajban
Registrace: 2/2006

Dejfe, neviem aký máš problém SKYLINK ide v pohode .ICE karta na ARIVE200 a 100 bez problémov , zatial bez registrácie už týžeň.

janof1
Registrace: 8/2010

prekvapivo zaujimava

debata...no napriek tomu obdivujem kazdeho kto sa dokaze sluzne zivit montazou sat. kompletov...som rad ze sat. televizia je len zabavka na volny cas a prachy zarabam inač, avsak mam zato ze sat. spolocnosti /skylink, cslink, magio, digitv.../by si mali viac cenit pracu monterov sat. zariadeni!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bez registracii ti karta zatial ide a bez problemov v criptoworks zato ti ide bez problemov,po registracii budes písat niečo ine

polki
Registrace: 2/2010

Po registraci půjde stejně jako dosud.

sirda

Dejf

necital som ani jednu z reakcii na tvoju "avanturku", takze ak sa budem s niecim opakovat, nech je mi odpustene

mozes mi prosim ta vysvetlit, preco vyplakavas v ramci fora parabola.cz? ono tvoja reakcia nie je typu bezneho uzivatela, ale typu "co mam robit, ja som predajca"

tieto avanturky si vyries s danou spolocnostou, neviem preco by ti niekto mal tu na nieco odpovedat? alebo cakas ze niekto zo Skylinku bude na verejnom fore reagovat ? (mozno pan glislik reagoval, vazne som tie reakcie necital, nemam na to chut)

mna ako fyzicku osobu tvoje predajcovske problemy nezaujimaju, mna nieco zacne zaujimat ak mi to ty predas a nepojde mi to, pretoze nebudem bombardovat spolocnost Skylink, ale teba, nakolko som "kupu" uzatvoril s tebou...

povazujem tuto tvoju avanturku za spam

nech sa dari, ahoj ;)

... co takto riesit tieto "avanturky" s tym s ktorym mas obchodny vztah, a ktory ti dava korunky na chlieb a mlieko?

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Včera jsem vrazil ICE NEXT do Azbox ST 710,FW z 19.5.2009.Pět sekund inicializace karty a šlape jak víno.Co to máte za křápy :)))

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

alfasex

Nic proti já to jako spam nevidím Rv

donkarlos
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra