Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink karta vymena

tak na zaregistrovanej stranke skylink som dnes previedol operaciu karta výmena.Všetko prebehlo v poriadku stara karta deaktivovana a nova aktivovana na stranke nabehlo aj číslo novej karty,,,ALE LEN NA STRANKE SKYLINKU,,,,v skutočnosti h.ovno.stara karta šlape dalej a nova je tma.

polki
Registrace: 2/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skylink karta vymena

Ja to idem spraviť zajtra, tak uvidíme :laughing:

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Z jakýho důvodu si ji měnil jestli se teda můžu zeptat. :lookaround:

slapet
Registrace: 11/2007

už to dnes fore maš pokial chceš druhu kartu a platit jednu a na oboch mat aktyvovane programi tak to sa neda s kartou criptoworks tak som kupil za 24 e kartu vymena

polki

starosti až v novém roce 2011

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@polki

To já si počkám až mi ju vyměnijou zadara ;)

slapet

teraz sa mi jedna len o to že ake super preregistrovanie tam funguje

polki

Z toho plyne poučení proč měnit něco co funguje :lookaround:

slapet

To přeregistrovaní funguje v pohodě!Dělám to denně a žádný problém!
Je třeba však dát kartu do originálního dekodéru,kde naběhne max.do 5 minut do global free a poté přeregistrovat a nechat běžet cca 15 minut nejlépe na ČT 1.Během této doby na kartu dorazí aktivační impulsy a vše maká OK ! R^
Pokud máte problém,není systémový,ale u vás! :-/

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1 tak prečo funguje stara karta mam octagon 918hd a mal som tu aj karty ice a nebol problem a na tej starej pozeram uz 2 hodiny pretože nova nenabehla za 15 min ako som pisal na registracii je všetko potvrdene

polki

pro slapet

Nechápu, proč se někdo pořád diví, že si někdo vyměnil kartu za ICE. Každý, kdo má v úmyslu si pořídit do domácnosti druhou kartu NEXT, tak si musí nejdříve pořídit kartu ICE. Jak prosté ....

mvavrusa
Registrace: 7/2009

A proč by stará neměla fungovat?
Pojede ještě minimálně dva dny a možná i do doby,do kdy na ni máte zápisy!
No a nová musí fungovat na originálním dekodéru!
Jenže ten váš stroj má běžně Conax!

:(((
Máte v něm do CI slotu daný cryptoworks či Irdeto?!
Pokud ne,tak zde máte jádro pudla! :)

Delta1

delta1

už som písal ice karty som už doma mal .tento príjmač s nimi nemal problemi,nove naqbehli do par sekund.Pytal si sa prečo by stara karta nemala íst pokial su na nej zapisi?pretože poregistracii karta vymena to bolo napisane takto,,,TYMTO OKAMžIKOM JE KARTA č,,,,,,DEAKTYVOVANA A KARTA č......AKTYVOVANA ,,,,,a aj čisla sa zmenili tam gde ti ukazuje po registracii tvoje karty , ja mam 3.

polki

A já už jsem vám to také psal,proč vám to nejde!
Tak máte tam ten dekodér v CI nebo ne?!
No? :-/

Delta1

@mvavrusa

Já se nedivím já jsem se jenom ptal proč ta výměna toť vše ;)

slapet

mvavrusa

a naco by mi bola karta next ked stara karta crw sa da v ramci domacnosti legalne zdielat a mam na vsetkych prijmacoch aktivovane vsetko co mam len na JEDNEJ karte. mam to tak a som spokojny. cez lan bez problemov sledujem doma ja aj svokor to co chcem a z jednej karty. bol by som (nevhodné slovo) aby som si kupoval kartu ICE + VYMENA ked minimalne do konca roka 2012 mi to takto pojde bez problemov dalej. ale oni potrebuju takychto co sa plasia a rychlo nakupuju kadejake marketingove hluposti a potom to aj tak na slovenksu vyzera. a cim viac takychto INTELIGENTOV tym rychlejsie skylink stopne CRW system. tak dik pani INTELIGENTI :)))

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

@drto

Líp bych to nenapsal R^

slapet

delta1

mam to v uni čitačke gde idu aj ice

polki

polki

Nemam s tym sice osobnu skusenost, ale myslim ze ICE karty idu aj v citackach cryptoworks a teda aj v UNI citackach, ktore ich beru ako CRW, ale ciste irdeto uz je ina kava. Takze najskor daj kartu do irdeto pristroja/citacky, alebo do dreamboxu a predpokladam ze ti nabehne.

terrible
Registrace: 1/2009

Tak na koniec som dal tu kartu do schowboxu s 300 platinum len tak pre zaujimavost samozrejme uni čitačka a karta nabehla takže delta1 netreba to davat do ci slotu ale v druhom prípade maš možno pravdu že stara karta ešte tiež funguje pokial na nej trvaju zapisi

polki

@drto a @slapet OFICIALNE zdielat?!?

co vam hrabe?! jasne ze to nie je oficialne zdielat SkyLink ak hovorime o CryptoWorks. Jedna (1) karta jeden (1) prijimac!! Piste co chcete to je fakt.
Oficialne to praveze zavadza NEXT po/pre ICE-resp. buduce Irdeto...
K

krikri
Registrace: 3/2010

Tady bude asi zakopanej pes.
Poplatek za službu Druhá karta činí 80,- Kč (3,30 EUR) měsíčně nebo 880,- Kč (36,30 EUR) ročně.

slapet

krikri - slapet

krikri: ano zdielanie V RAMCI DOMACNOSTI nie po nete je legalne. nehovorim o zdielani po wan ;) takze asi tak. montovala mi to firma co to ponukala origo v letakoch a keby to nebolo legalne myslis ze by si to dovolili propagovat????? myslim ze nie. a ta firma nieje ziadny novacik je to unama firma zaoberajuca sat technikou.

slapet: ano ta cena pre next plati v pripade ze si na origos Irdeto alebo ICE karte zaplatis kazdy mesiac full sluzby :))) :))) ale to uz nikto nepovie velkymi pismenami ale len malinkymi aby to nikto nevidel :)))

a preto ich dlabem a uvidim co bude po 31.12.2012

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

drto

citace- "slapet: ano ta cena pre next plati v pripade ze si na origos Irdeto alebo ICE karte zaplatis kazdy mesiac full sluzby ale to uz nikto nepovie velkymi pismenami ale len malinkymi aby to nikto nevidel"

A tuto blbost máš s kama? Zase jedna paní povídala? Co tak studium ofic materiálu, to je pro Tebe asi dřina?

Pokud si na mateřské kartě nebudeš platit nic, a na NEXT kartě budeš mít zapalceno 80 babek, půjde Ti na NEXT neplacený základ. Pokud si připlatíš na mateřskou kartu třeba MultiHD, naběhne i na NEXT kartě. Pokud si nebudeš platit 80 babek na NEXT kartu, nepůjde na ní nic, ani základ. Karta je majetkem Skylinku.

Zip
Registrace: 1/2006

Není

to pravda.Na první kartě nemusí být zaplacené žádné full služby.Stačí cokoliv nad rámec neplacené nabídky a automaticky je to na next kartě.Jistě čím víc toho mám na první tím lépe.

hobo
Registrace: 1/2007

@drto si veris

Ok, tak ked si veris napis sem cislo karty s vetou "ze ak je oficialne zdielanie aj
v ramci LAN/rodiny/baraku co sa tyka CryptoWorksu nepristupne Ti mozu kartu zablokovat...
Alebo prezrad ktora firma to je ako bezny uzivatel im napisem spytam sa ... a potom odposlem do SkyLinku...

krikri
Registrace: 3/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra