![]() |
|
Co skusa ten Glisník na mna?Stalo sa mi minuly tyzden ze mi z nicoho nic prisla esemeska z ochutnavky rozsireneho balika!!! Cumel som nato jako k...t. Stalo tam to co by som tam dal aj ja keby som chcel upozornit na moznost kupit si tieto programy. Ako vianoce su pekna cast roka ale to ze ten kdo ma dost a ma furt malo to je nenazranost. Glisnik nemam zaujem o ten golf a podobne traparny. Kupil som si to koli tomu ze sa zato neplati. Uz aby bol ten 2.MULTI plex. Uz ti to konci :))) |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?Pokud tomu blábolu rozumím, tak se tě ( asi ) ptali, co bys chtěl za programy ! A cos jim odpověděl ? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?to čo sú tu posledné časy za haluze o sky linku??? čo ste mali na vianoce halucinogenne ryby??? :O3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?Hoši tady to poslední dobu fakt nemá chybu R^ :laughing: R^ :laughing: Lepší než nějaký zábavný pořad.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?No a proč si v profilu zadáváte telefon,když jste z toho rozhořčen,tak si ho vymažte a máte pro příště klid?!To u CS linku to vypilovali k dokonalosti a volají vám třebas i třikrát denně, celý týden, včetně sobot a nedělí! To je pak super- ten -telemarketing! No ?! :fuming: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
re: TondachNie nie. Stalo tam ze obsah sprav zasielanych z tohto cisla nie je povoleny, alebo tak nejak. Pekny brouček do hlavy.Ma stastie ze mi kredit nestiahlo. Taketo praktiky. Hotovy zufalec! |
tophunter
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?Delete telephone number !!!!!!!!! :lookaround:Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
tophunteruž nehul ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?Dneska vám už totálně hrabe.Začínám si myslet,že to jsou cílené provokace. :fuming:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?To som mal pozicanu SK kartu ja mam CZ. Raz som si dal ochutnavku. Majitel potom nepravidelne Multi. Akosi im to nedalo. |
tophunter
![]() |
|
re:TondachBy som chcel vidiet teba. Nic nerobim s telefon a zrazu pride sms ze zasielam nejake spravy. Co si mam o tom mysliet? ha |
tophunter
![]() |
|
tophuntera o co ti vlastne ide konkretne???? nejak som to nepochopil z tvojho prispevku.motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
tophunteruz nic uz si bol rychlejsi s tvojim vysvetlenim o par sekund :)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?Myslim,ze to nema cenu moc resit,doba je takova,ze nas zahrnuje vsemi moznymi i nemoznymi elektronickymi/papirovymi nesmysly.Od telefonatu,pres SMS,e-mail...,pro mnoho z nas,vcetne mne je to proste otravne,nejlepe vsechno zahodit do rybnika (ale az v lete):). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?Je to fakt strašný.Představte si tu situaci-nic nedělám a najednou přijde SMS.No já bych z toho měl přinejmenším infarkt.GM Wizard HD,Openbox 820,par.toroid.T55,LNB-28,5-23,5-19,2-13,9,5E,1-4W diseqc S168-8/1
karty Skylink/UPC
|
beny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
beny:))) :))) krasnemotor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?jo, a pan Glisník po přečtení příspěvku od tophunter dnes ani neusne, jak se bude stydět. :laughing: :laughing: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
benyjá sem si to teda představil, jak radíš a normálně to se mnou málem seklo. Ještě teď mi z toho buší srdce jako zvon. :scared: :bomb: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?Unika mi zmysel takychto bezcennych prispevkov.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@Delta1 ze to neni z cisla z profiluale ze ak si niekto daval ochutnavku nejakeho programu cez SMS (text SKYLINK 12345 CSFILM atp. na 7017) tak na tie cisla SPAMOVALI (!!!) dalsi text o TV8 a podla vsetkeho aj Golf.Sice mozno zobrali obe cisla aj odtialto aj z SkyLink profilu... - ale vidis tam niekde ze uvedenim mobilneho cisla suhlasis s rozosielanim nevyziadanych / reklamnych SMS?? -- To je to co sa v slusnej firme nerobi!! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
špica lovectvoje starosti bych nechtěl ani zadarmo, ty si můžeš podat ruku s Dejfem. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 939 |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?vzdy sa pytam, preco mne nikto nic neposle z tychto firiem, najviac co mi prislo tak to bol CSLink mail infozeby som bol "nechceny" zakaznik??? nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Co skusa ten Glisník na mna?1./ Když už nemáš kredit,tak jsi chlap na dvě věci :laughing: příště si dej paušál a můžeš reagovat ihned!!!2./Když Ti něco příjde SMS,tak to přečtu a buď to chci a nebo né,Vymažu zprávu a tím to pro mě končí. Ale Ty jsi osel,který se musí prezentovat samozřejmě na parabole,vždyť to nikoho nezajímá, Vyřeš si to sám soudruhu,mám zastaralé názory a přitom ještě otravuješ ,že zakládáš vlákno,a to o ničem. Tohle řeším ihned,sám a už nikdy mě nepříjdou takovéto SMS/závolám,vyrychtuji je a tím končím. Je vidět,že jsi nesamostatný malý john!!!! :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?@hery: ahoj, jak se máš? Přeju tobě a celý velký rodině všechno dobré! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Co skusa ten Glisník na mna?@Tophunter: DVB-T a Skylink má toho istého prevádzkovateľa. Teda odchodom zo Skylinku k DVB-T prejdeš od Towercomu k Towercomu. |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 926 |
![]() |
|
@LuboTSAkurat v pripade DVB-T sa nemusi nikde registrovat a nemusi nic platit. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |