![]() |
|
sledovanie cez PCzdravím vás mám prosbu platím si Digi mám 2 ks partner box jeden v obývačke a na druhom chcem pozerať programy cez pc v izbe. koaxiál som do izby dopravil aj z druhým boxom aký typ TV karty potrebujem aby sa signál z prijímača dal sledovať na PC? díky za odpoveď.Rozdiel medzi ťavou a človekom je v tom, že ťava môže pracovať celý deň bez pitia a človek môže piť celý deň bez práce.
JULIAN TUWIM
|
makuko
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: sledovanie cez PCstačí analog karta (lépe se vstupem AV) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: sledovanie cez PCako to vyzerá myslíš čo má vstup "samica"Rozdiel medzi ťavou a človekom je v tom, že ťava môže pracovať celý deň bez pitia a človek môže piť celý deň bez práce.
JULIAN TUWIM
|
makuko
![]() |
|
RE: sledovanie cez PCsamica je široký pojem ale budiž anténní vstup (samica je potřebná i pro DVB-T )ale lépší by byla karta se vstupem Audio-Video což je na konektoru typu JACK 3,5 mm , nebo typu CINCH nebo typu S-Video , karty PC nejsou moje parketa ale v shopu ti jistě poradí |
tonek
![]() |
|
RE: sledovanie cez PCprijímač je HYUNDAI HSS-1165NARozdiel medzi ťavou a človekom je v tom, že ťava môže pracovať celý deň bez pitia a človek môže piť celý deň bez práce.
JULIAN TUWIM
|
makuko
![]() |
|
RE: sledovanie cez PCasi si moc nerozumíme ale teď mě napadá jestli máš placatý monitor tak má možná AV vstup a nepotřebuješ nic (jen vhodnou šnůru), možná má i TV tuner,jinak ta TV karta do počítače je lepší s AV vstupem ! ale stačí Ti analogový tuner, jestli jsem ji nevyhodil tak ji někde najdu a za poštovné je tvoje! ale je (byla) bez AV!!!) |
tonek
![]() |
|
RE: sledovanie cez PCNo proste tonek Ti chcel povedať,že Ti stačí PCI TV karta/trebars Avermedia/ do slotu v PC ,ktorá má vzadu klasický vstup na terestriálnu anténu(tým pádom prepojíš výstup z prijímača do TV karty v PC klasickým káblikom M/F)naladíš na karte príslušnú frekvenciu/kanál/pomocou software z CD ktoré je príslušenstvom TV karty a kukáš. |
robina2
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: sledovanie cez PCAj ja mam jednu doma Genie Wonder Pro - ak zaplatíš poštovné je tvoja.Ak maš Windows XP tak je to OK.Ak win 7 ako mam ja tak je ta karta nanič nie su na nu ovladače. Ked budeš kupovať novú kukni sa ake ma ovladače |
Bejka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: sledovanie cez PCJa mám vistu a tiež nemám na ňu ovládače. Tv kartu som dostal darom. Nedali by sa ovládače nejako kovertovať z windows XP? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
sledovanie cez PCKup si Aver Hybrida a máš vše vyřešeno. Můžeš sledovat i DVB-T když u kartu nakrmíš kvalitním signálem z venkovní antény. Jinak samozřejmě atˇ ta karta má i nějaké vstupy ... (Cinch, S-ko) Přes tuto kartu si potom i klidně můžeš cokoliv zdigitalizovat např. z VHS. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
![]() |