, sekce: Linuxové přijímače |
|
Zdielanie Opensat 9900Zdravím, rad by som tento prijimac otestoval "na študijné účely" n zdielanie klucov. Som v tom uuuuplny zaciatocník a priznám sa, že neviem ako sa to robí - resp. odkiaľ by som mohol zohnať potrebné IP adresy a hesla - kluce. Vie mi niekto poradiť, nejaké free stránky? Funguje takto niekomu aj ine ako skylink? povedzme Sky deutschland, UK, TV Cabo,.....??? mail: danny2sk@yahoo.comĎakujem pekne za radu a pomoc ! |
danny2sk
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 30 |
|
|
zdielanie Opensat 9900Skus cssf.cz,AB forum-ifo.cz tam je materialu na studijne ucely az az :) |
emsi222
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 200 |
|
|
RE: Zdielanie Opensat 9900na cssf som hľadal, ale konkrétne som k tomu prijmaču nič nenašiel a priznávam, že ani neviem čo mám vlastne hľadať... |
danny2sk
|
|
RE: Zdielanie Opensat 9900"odkiaľ by som mohol zohnať potrebné IP adresy a hesla - kluce"je x-desiatok for, kde je mozne za poslytnutie local karty nazdielat ine local karty (upozornenie, porusuje sa tym platna legislativa) "Vie mi niekto poradiť, nejaké free stránky?" v ramci debaty ohladom sharingu plati, ze zadarmo ani kura nehrabe, respektive hrabe ale dost zle ... FREE neexistuje, teda ledaby FREE SUGAR u nemenovaneho nealko napoja ... ale mozno budes mat stastie a neaka dobra dusa ti poskytne pristup gratis "Funguje takto niekomu aj ine ako skylink?" aj v tomto sme na chvoste, v ramci EU o nase packets nema nikto zaujem, teda mozno snad poliaci, inak sa vsetko koncentruje na rodinu Sky ... "studijne ucely" a ak smiem vediet kolko trva toto studium? :))) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Zdielanie Opensat 9900ďakujem... :-)práve z toho mám obavu, že o náš paket záujem nie je a preto aj SKY za nejakú odplatu zlý nebude.... |
danny2sk
|
|
RE: Zdielanie Opensat 9900je x-desiatok for, kde je mozne za poslytnutie local karty nazdielat ine local karty -upozornenie, porusuje sa tym platna legislativa-Napríklad ktoré? |
danny2sk
|
|
RE: Zdielanie Opensat 9900danny2sk: no obavu nemaj z toho ze o nase packet nie je zaujem, ale z toho ze v pripade sharingu porusujes zakon, takze najlepsie nad tym ani neuvazovat, a ak chces mat zahranicne packets, da sa to v podstate legalne zakupit, je viacero firiem, ktore ti sprostredkuju napriklad i Sky UK ...ohladom for, www.google.com nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
|
|
@alfasexAko si mozem legalne abonovat ORF a tie tri dalsie sukromne rakuske celoplosky, ktore su v tom pakete? Skutocnost, ze ich CW je momentalne prelomeny, dajme bokom. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
|
|
RE: Zdielanie Opensat 9900ORF legálne na SK nijako.... |
danny2sk
|
|
Roberthttp://www.tvcorner.com/index.php/cPath/21len maly navod ako ziskat zahranicne baliky, a v podstate legalne skuste im poslat mail, mozno by vedeli zriesit i vasu ORF... alebo pozriem ebay rakusky, urcite sa tam najdu ludia ktori to predavaju /i ked podmienky ORF abonencie nepoznam/ nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
|
|
RE: Zdielanie Opensat 9900nazdar opik dobre zdiela R^ ;) ale server dostat je narocne musis sa potrapit nech sa dari idem kuknut sky spotys hd3 wwe ;)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
alfasex"aj v tomto sme na chvoste, v ramci EU o nase packets nema nikto zaujem, teda mozno snad poliaci, inak sa vsetko koncentruje na rodinu Sky ..."sa myliš všetko sa dá |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|