![]() |
|
CinemaxVedel by mi niekto poradit, preco mi tento program dost casto Zakoduje? Mam sat.prijmac Ariva 2OO, Skylink-karta ICE uz mesiac registrovana. Pouzivam citacku karty. Pred registraciou tento program isiel ok. Ked poslem zapis tak ho odkoduje a po 2-3 dnoch ho zasa zakoduje.Ozaj a ten Penthouse HD mi tiez stale ukazuje Zakodovane. Vopred dakujem |
pistek73
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: Cinemaxmám uplně stejný problém na argusu mini,penthause mi nejde vůbec a cinemax vždy tak dva tři dny jde a pak se zas zakoduje,ostatní vše jede o.k. |
milda1967
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: CinemaxCinemax mi to dělá taky.Když chci koukat tak pošlu refreš.S Penthouse to je tak,na kartě je zapnuta dětská pojistka (asi child control).V nastavení čtečky se musí vypnout.nebo nastavit na 18+. |
unkabunka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: CinemaxSky Link je už nočná mora. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: CinemaxA co tak si sednout k přijímači,vzít ovládač a zkoušet nastavení.Když budeš psát sem každý druhý den,tak se to samo neopraví.Lidi vspamatujte se-přestáváte samostatně myslet.A´t se daří ;) Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: CinemaxVe vsi ucte, myslim ze tou pravou nocni murou jsou prave velmi lacine prijimace v domacnostech s pochybnou mirou spolehlivosti. Bohuzel to si nikdo z vlastniku takoveho pseudopristroje nerad pripusti.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: CinemaxV Menu nastaveni citacky nemam zidnu moznost prepnutia detskej pojistky. Ani nic podobne na nastavenie 18+ Jedine co mi ukazuje je: Card initial 6Mhz Karta stav:current actived card CARD01:Cryptoworks Karta vlozena... Cryptoworks (V.3) Na samom spodku su 2 puntiky (cerveny a zeleny)Detaily a Editovat Detaily znamenaju platnost platenej ponuky programov. Editovat, tam su same nuly Firmware mam V1.07B1 |
pistek73
![]() |
|
RE: Cinemaxzap bloker a pokoj ;)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
ice/cryptotvoj problem suvisi z paškvilem zvanym ice :lookaround: stare dobre cryptoworks slape bez problemu a slape i na nekolik let starych stb , co se tyce arivy porad se s nekym kto se tim zaobera mozna ti staci hodit ten spravny soft nebo nastavit ctecku ! posilat refreshe je hloupost ! ariva i argus mini umi toho hodne jenom musis vedet co a jak tak skus šoupnout email mozna ti nekdo posle vse co potrebujes at se ti to podari vesely silvestr :))) R^ |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: CinemaxPre wwwe: Prosim ta a kde sa ten bloker zapina? |
pistek73
![]() |
|
RE: CinemaxZkus hledat na foru satdigitalne.Tam by jsi měl najít všechno. |
unkabunka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 87 |