Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cinemax

Vedel by mi niekto poradit, preco mi tento program dost casto Zakoduje? Mam sat.prijmac Ariva 2OO, Skylink-karta ICE uz mesiac registrovana. Pouzivam citacku karty. Pred registraciou tento program isiel ok. Ked poslem zapis tak ho odkoduje a po 2-3 dnoch ho zasa zakoduje.Ozaj a ten Penthouse HD mi tiez stale ukazuje Zakodovane. Vopred dakujem

pistek73
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cinemax

mám uplně stejný problém na argusu mini,penthause mi nejde vůbec a cinemax vždy tak dva tři dny jde a pak se zas zakoduje,ostatní vše jede o.k.

milda1967
Registrace: 12/2009

Cinemax mi to dělá taky.Když chci koukat tak pošlu refreš.S Penthouse to je tak,na kartě je zapnuta dětská pojistka (asi child control).V nastavení čtečky se musí vypnout.nebo nastavit na 18+.

unkabunka
Registrace: 8/2010

Sky Link je už nočná mora.

jurko
Registrace: 7/2008

A co tak si sednout k přijímači,vzít ovládač a zkoušet nastavení.Když budeš psát sem každý druhý den,tak se to samo neopraví.Lidi vspamatujte se-přestáváte samostatně myslet.
A´t se daří ;)

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Ve vsi ucte, myslim ze tou pravou nocni murou jsou prave velmi lacine prijimace v domacnostech s pochybnou mirou spolehlivosti. Bohuzel to si nikdo z vlastniku takoveho pseudopristroje nerad pripusti.

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

V Menu nastaveni citacky nemam zidnu moznost prepnutia detskej pojistky. Ani nic podobne na nastavenie 18+ Jedine co mi ukazuje je: Card initial 6Mhz Karta stav:current actived card CARD01:Cryptoworks Karta vlozena... Cryptoworks (V.3) Na samom spodku su 2 puntiky (cerveny a zeleny)Detaily a Editovat Detaily znamenaju platnost platenej ponuky programov. Editovat, tam su same nuly Firmware mam V1.07B1

pistek73

zap bloker a pokoj ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

ice/crypto

tvoj problem suvisi z paškvilem zvanym ice :lookaround: stare dobre cryptoworks slape bez problemu a slape i na nekolik let starych stb , co se tyce arivy porad se s nekym kto se tim zaobera mozna ti staci hodit ten spravny soft nebo nastavit ctecku ! posilat refreshe je hloupost ! ariva i argus mini umi toho hodne jenom musis vedet co a jak tak skus šoupnout email mozna ti nekdo posle vse co potrebujes at se ti to podari vesely silvestr :))) R^

WADER
Registrace: 12/2009

Pre wwwe: Prosim ta a kde sa ten bloker zapina?

pistek73

Zkus hledat na foru satdigitalne.Tam by jsi měl najít všechno.

unkabunka
Registrace: 8/2010

blocker je nefunkcny v mini ip treba externy a je pokoj.

deceive
Registrace: 9/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra