![]() |
|
VU+ DuoMoze niekto okomentovat tento prijmac jeho plusy minusy. Cital som recenziu tu na Parabole ale skor by ma zaujimali postrehy dlhodobejsich majitelov. Aka je kvalita obrazu, spolupraca s motorom resp. s multifeedom, nahravanie a prehravanie. Vopred dakujem |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
RE: VU+ DuoV pomere cena vykon je to velmi prijatelny pristoj. Tieto otazky tu davas uz x-ty krat.. na zaver si spravis vlasnty usudok sam.. kazdy ocakava nieco ine od prijimaca, ale v prvom rade si treba uvedomit, ze to je satelit. Nakolko existuje niekolko timov ktore pracuju na jeho podpore, je opat otazne ktory image ti bude vyhovovat. Co sa tyka obrazu, tak by som sa skor zameral na to aky mas doma TV na ktorom to budes prevadzkovat, lebo nicoho bic neupleties...Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: VU+ Duonemyslim si ze tu tieto otazky davam uz x-ty krat, skor si myslim ze by sa dali spocitat na prstoch jednej ruky a este by ti zvysilo, ale je pravda ze neviem kolko je u teba x, inac dik za nazor. Ja ho kupovat neplanujem kedze je to linux a na to som zatial nenabral odvahu, ale znamemu ktory vie tak tv zapnut prepnut a vypnut ho predal nejaky sikovny obchodnik a volal mi ci mu ho nespojazdnim.Tak len taka vseobecna zvedavost. :) |
milan69
![]() |
|
RE: VU+ DuoA to mu niekto priniesol akoze kus zeleza a nic viac?.. tomu neverim.. muselo tam byt dake odporucenie, alebo nieco take.. na strane druhej.. ak bol naflashovany a pripraveny na daku kartu, tak okrem prepinania a vypinania a zapinania ako pises ani ine neradim s tym robit :) "pre istotu" :)Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: VU+ Duoje to stroj po pokročilé , pokud nemáš někoho kdo s tím velice dobře umí .... neradím , jinak super stroj |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: VU+ DuoTen niekto mu to predal motor parabolu a prijmac s tym ze nech si to namotuje :))) a on mu potom spojazdni cez internet niektorych providerov za par eur. Kedze je to dobry znamy tak ho nechcem odmietnut, ale urobim to tak ze mu parabolu s motorom nastavim a prijmac nech si riesi s odbornikom ak by mi kladol odpor. Moj uvodny prispevok bol len snahou vo vseobecnosti podiskutovat o tomto prijmaci ktory sa mi dostane do ruk a vobec ho nepoznam. Myslim ze toto forum je tu vlastne na to. Dik vsetkym za prispevky a prajem pekny Silvester. |
milan69
![]() |
|
![]() |