Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE HD

Zdravím, mám novou kartu ICD HD Irdeto a jednou za čas se mi obrazovka kousne a zčerná a zahlásí to,že program je zakódovaný (kartu ICE HD jsem již zaregistroval před 2 dny)
Další věc-nejde mi Penthouse HD.
Poradíte někdo prosím?
Díky

agosti
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink ICE HD

kobra256:
ja som skúšal v čítačke aj v CRW-Irdeto modole(červeno-biely) a nič. Karta mi neumožní zmeniť rodičovskú kontrolu, už neviem čo s tým. Skylink poslal refresh karty a tiež nič.

ozzy2

koukni jaké máš zápisy

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tak som si poslal reautorizáciu ICE karty a cez modul CRW-Irdeto som vyčítal: General Smartcard information sú všetci operátori ako "FFFF". Vojdem do ponuky "Available programme providers" a dám OK na operátora:FFFF, tak sa mi objavia dátumy dnešných zápisov, tj.30.12.2010 s platnosťou do 29.1.2011. Platí pre všetkých (štyroch)operátorov. Kartu som registroval 10.12.2010.
V čítačke zápisy nevidím. V ponuke "stav predplatného" vidím štyroch operátorov a stav "FFFF". Viac sa mi neotvorí už nič.

ozzy2

A ešte som zabudol dodať, že v čítačke v ponuke kontrola dospelosti mám úroveň "1" a nedá sa mi zmeniť na "0". Po reštarte prijímača opäť ukazuje "1".

ozzy2

Ešte upresním ten modul, je to červeno-biely Cryptoworks modul Eurocam, verzia V4.02.006.

ozzy2

ozzy2

nevim jak v Tvem modulu, ale napr. ve starem modrem modulu philips to jde zmenit bez problemu, take napr. v prijimacich Homecast S3000CR a dalsich s cteckou Cryptoworks, pokud si vycerpal moznosti zadavani PIN, tak si posles ze Skylink stranek "Reset PIN" a potom za par minut zmenis Maturity rating na pozadovanou hodnotu (napr. 18+), pin je 0000 pokud nemas nejakou starou kartu (tam je tusim 2001)

milanm
Registrace: 3/2006

Aj to som už skúšal, po resete PINu mi aj tak cez modul hlásilo, že som prekročil počet pokusov. Ale ešte budem skúšať. Dík za radu.

ozzy2
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra