![]() |
|
Skylink ICE HDZdravím, mám novou kartu ICD HD Irdeto a jednou za čas se mi obrazovka kousne a zčerná a zahlásí to,že program je zakódovaný (kartu ICE HD jsem již zaregistroval před 2 dny)Další věc-nejde mi Penthouse HD. Poradíte někdo prosím? Díky |
agosti
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 13 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Skylink ICE HDkobra256:ja som skúšal v čítačke aj v CRW-Irdeto modole(červeno-biely) a nič. Karta mi neumožní zmeniť rodičovskú kontrolu, už neviem čo s tým. Skylink poslal refresh karty a tiež nič. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE HDkoukni jaké máš zápisy |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE HDTak som si poslal reautorizáciu ICE karty a cez modul CRW-Irdeto som vyčítal: General Smartcard information sú všetci operátori ako "FFFF". Vojdem do ponuky "Available programme providers" a dám OK na operátora:FFFF, tak sa mi objavia dátumy dnešných zápisov, tj.30.12.2010 s platnosťou do 29.1.2011. Platí pre všetkých (štyroch)operátorov. Kartu som registroval 10.12.2010.V čítačke zápisy nevidím. V ponuke "stav predplatného" vidím štyroch operátorov a stav "FFFF". Viac sa mi neotvorí už nič. |
ozzy2
![]() |
|
RE: Skylink ICE HDA ešte som zabudol dodať, že v čítačke v ponuke kontrola dospelosti mám úroveň "1" a nedá sa mi zmeniť na "0". Po reštarte prijímača opäť ukazuje "1". |
ozzy2
![]() |
|
RE: Skylink ICE HDEšte upresním ten modul, je to červeno-biely Cryptoworks modul Eurocam, verzia V4.02.006. |
ozzy2
![]() |
|
ozzy2nevim jak v Tvem modulu, ale napr. ve starem modrem modulu philips to jde zmenit bez problemu, take napr. v prijimacich Homecast S3000CR a dalsich s cteckou Cryptoworks, pokud si vycerpal moznosti zadavani PIN, tak si posles ze Skylink stranek "Reset PIN" a potom za par minut zmenis Maturity rating na pozadovanou hodnotu (napr. 18+), pin je 0000 pokud nemas nejakou starou kartu (tam je tusim 2001) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE HDAj to som už skúšal, po resete PINu mi aj tak cez modul hlásilo, že som prekročil počet pokusov. Ale ešte budem skúšať. Dík za radu. |
ozzy2
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |