Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

Rádio Lumen

má prosím niekto nejaké bližšie info o tom či bude vysielať hore uvedené rádio v okrese Veľký Krtíš alebo v Modrom Kameňi .vďaka za skoré odpovede. poprípade by ma potešil aj link ,kde generálny riaditeľ Lumenu hovoril o pláne vysielača pre okres VK.

Sk Jano
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Rádio Lumen

...nemáš toho dosť v kostole a za naše dane?!

brga
Registrace: 9/2009

no mali byt aj v dvbt ale nejak je ticho ale na 23,5 ho mas

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Nič jednoduchšie

Napíš sem: http://www.lumen.sk/kontakt.php

Eman
Registrace: 4/2007

Staré, ale dobré

Osobne Lumen nepočúvam live iba si sťahujem reláciu o hudbe "Staré ale dobré", z adresy http://www.lumen.sk/live-detail.php?id=31 a to mi stačí. Pozri sa do archívu, či tam nie je to o čo máš záujem, ostatné vysielanie ozaj nemusím.

ordo
Registrace: 2/2009

http://www.lumen.sk/vysielace.php ;)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

brga takže po 1. ja som katolík a tam kde bývam ja má toto rádio dosť slabé pokrytie , cez Digi Tv nebude asi nikdy vysielať ,lebo Digi rádia negarantuje a čo sa týka tých daní -Lumen aj Tv Lux vysielajú len z toho čo im pomôžu ľudia a + ešte nejaké firmy - takže nie sú financovaný z daní poplatníkov .

Sk Jano

Sk Jano

brgu si nepochopil. On hovorí, že obdobné vysielanie ako v Lumene je každý deň v kostole - a tam je to z naších daní.

Dagy2
Registrace: 11/2010

RE:Radio Lumen

Ja to tiež občas počúvam a zdá sa mi že je to čo sa týka informácii lepšia stanica ako rádio Slovensko.Aspon tam nevyblekujú každú minútu čo a koho počúvate,ako to robí SR1

Trnava
Registrace: 5/2009

Nech sa tu do mňa naváža kto chce, ale Proglas, Lumen a Noe počúvam a sledujem rád. Proglas a Lumen majú zaujímavé relácie či ž hudobné alebo slovesné. Noe beriem ako doplnok k ČT2. Cestopisné dokumenty na NOE nemjú konkurenciu. A je mi to jedno, že sú to kresťanské stanice.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

RE:Radio Lumen

Katolici maju dost penazi na chod takychto tv a radii.Len na to nedaju a chcu dary od ludi(samozrejme krestanov katolikov,tak ako na vsetko ostatne).Maju tolko nehnutelneho majetku,ktory keby predali tak by to stacilo na zachranu pol sveta.
Ale tiez aj ja si nieco v uvedenych radiach a tv najdem.

Kasr
Registrace: 8/2008

crescenzio, janoSK dobrá správa

ak je u vás zlý príjem cez normálne rádio, dajú sa Lumen, Gospel a ďalšie počúvať ako internetové rádio.
Ak máš doma internet a wifi router, stačí ti potom na to napríklad aj mobilný telefon nokia E52.
Ja takto počúvam Fun alebo Aligátor, ktoré sú inak mimo dosahu FM

Dagy2

Sk Jano
brgu si nepochopil. On hovorí, že obdobné vysielanie ako v Lumene je každý deň v kostole - a tam je to z naších daní.
Autor: Dagy2
R^ R^ R^

brga
Registrace: 9/2009

Eman napísal som a prišla mi odpoveď ,že pripravujú vysielač pre VK alebo Modrý Kameň.

Sk Jano

Dagy2 router mám ale mobil mám nokia2630 a na tom nemám prístup na net . :(

Sk Jano

SK Jano

tak hociaký prístroj, ktorý vie internetové rádiá.
- vie to hociaká "multimediálna krabička" za pár šupov
- mobilné telefony, ktoré majú WiFi (E52 je s paušálom za 1Euro)
- niektoré "miniveže", napr. Philips streamium
- "špeicláne" internetové rádiá

ak to chceš naozaj počúvať, oplatí sa ti zohnať nejaký prostriedok na počúvanie cez net. Samozrejme máš tam 100tisíc iných rádií ale aj 50 slovenských, niektoré nebudeš môcť inak počúvať nikdy, lebo sú regionálne.

Dagy2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra