![]() |
|
Skylink pre nenáročnýchTak prišla tá chvíľa keď si predajca rozmyslí čo predá zákazníkovi aby dodržal záruku .Aké má vlastne možnosti? Vysvetliť zákazníkovi, ktorý požaduje ten najlacnejší set v ktorom prijímač stojí cca 35 eur, že mu s určitosťou pôjde do konca roka 2012 a potom si kúpi nový pokial sa na uni čítačkách nerozchodí Irdeto, alebo mu predá prijímač s CI slot ktorý je drahší , cca 55 eur , no i ten si bude musieť dokúpiť modul Irdeto ,cca 35 euro a keď si tieto navýšené náklady zráta ,po dvoch rokoch si za to poriadi určite niečo kvalitnejšie. Samozrejme že ten čo na to má sa nechá dotlačiť ku kúpe "licencovaného" Irdeto HD prijímača cca 100 euro poprípade niečo úplne iné ale bohu žial stále je drtivá väčšina ľudí čo do vyriešenia TV prjmu dokáže investovať len tie nižšie finančné prostriedky.A teraz je na predajcoch aké riziká si na svoje plecia naložia (dodržanie záruky)keď chce ponúkať lacné komplety a na ľuďoch či sú takí bohatí aby si kupovali lacné veci. |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročnýchved im to nikto nekaze.....kto sa vyzna poradi si,a kto nie naleti...Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročnýchmožno i to je v tej mojej úvahe otázka či naletí keĎ si zráta o čo viac by dnes ivestoval a čo ho to bude stáť aj s investíciou po 2 rokoch keď vieme ako v elektronike doba napreduje a ceny klesajú. |
sumec
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročnýchsice tomu příspěvku moc nerozumím..ale jsem toho názoru že ten kdo je na tom finačně tak špatně že se musí těžce rozhodovat zda koupit přijímač za 35 nebo 55 euto by neměl kupovat nic vykašlat se na čučení na TV a jít si hledat pořádnou práci a něco jít pořádného dělat.. Protože se blíží rok 2011 který bude ekonomicky dost krutej(krize ještě pořád neukázala svojí sílu) a ten kdo už má dnes problém s tím jak investovat / neinvestovat 35 euro tak se v březnu smíchy neudrží.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročnýcha pan.sumec by si mal precitat VZP spolocnosti Skylink, a nasledne by nemusel riesit to co riesi, pretoze to co riesi, je podpisom a teda suhlasom s VZP uz vyriesene :8)jednu malu subjektivnu poznamku, zaruka sa vztahuje na primac, takze predajca moze byt v absolutnom klude a nemusi riesit to co sa snazi pan.sumec riesit, pretoze to je uz vyriesene riesilo sa riesilo a nic sa nevyriesilo, tepla voda uz objavena bola nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
sumec mám na to úplne iný názor1/ na vine sú si predajcovia sami. Presviedčajú ľudí že je to jedno, či prijímač za 30EUR alebo za 300EUR. Ale ono to jedno nie je. Kto neskúsil bezproblémový prijímač tak si myslí, že sekanie obrazu, občas výpadok a zamrznutie je normálne2/ Títo predajcovia vytvorili skupinu nenáročných používateľov "za tie prachy je to dobrý prijímač". Vždy sa pýtam, čo to je za nenáročný používateľ??? Nenáročný môže byť ak nechce napr. nahrávanie. Alebo nechce EPG. Ale to, že seká obraz a poviem, fajn za 30EUR je to tak, to nie je nenáročnosť ale blbosť. 3/ ako bolo písané vyššie - nemáš na sat, je tu DVB-T zadarmo. Príspevok na prijímač DVB-T vláda odklepla. Rovnako si nemáš kupovať šunku ale len margarín. Tak to je, nepracuješ - neješ. 4/ všetky kecy o chudobe a hlavne nezamestnaných ma už neskutočne na slovensku se..ú. Chceš zamestnať človeka za nadpriemerný plat so služobným autom, telefonom, notebukom - a kde sú tí nezamestnaní? Sedia doma, ani na pohovor sa im nechce, lebo by museli vstať ráno z postele. Chcem opraviť niečo na baráku, musím nájsť niekoho v krčme, pretože tak to u nás funguje. Živnosť a normálne platiť dane to robia vraj len blázni. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročnýchDagy ciastocne mas pravdu.To je z toho ze odrbavat je frajerina a nie chrapunstvo.Na druhej strane co je u teba nadpriemerny plat?Podla zivotnych nakladov to musi byt ine na zapade a ine na vychode statu alebo v meste a na vidieku.Auto,telefon,notebook a moze chodit domov spavat,alebo ma aj pracovnu dobu?Na zapad od nas,alebo v starych statoch EU toto skratka plati,ale u nas casto radsej daju nepotrebne benefity namiesto poriadneho platu a pracovnu dobu od nevidim do nevidim.Toto je skutocnost v karpatskych demokraciach.V nemecku bolo uz davno vyzadovane pracuj poriadne ale v pracovnej dobe a nie ze 3 hodiny cakame kym sa sef rozhybe a bude vediet co chce a potom mozes nadcasovat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereplat bol slušný aj pre zapadoslovakov.pracovisko bolo doma, takže nie je dochádzanie do nejakého kanclu. pracovná doba je podľa požiadaviek zákazníkov. Sú dni keď treba máknuť 12 hodín, ale potom dni keď sa dá vybrať za nadčasy voľno. Ale to je druhá vec. Podstatné je, že sa hlásili ľudia z oblastí, kde je problém so zamestnanosťou menší (BA, KE, ZA). Ale nebol tam jediný človek z VK, RS, MI a pod. Prečo do kelu. Mám takú skúsenosť, že ľudia, ktorí si najviac sťažujú majú doma DVD prehrávač, kameru na ktorú točia každú oslavu, určite placku TV a DigiTV. JE to ich vec, ale keď som v núdzi nebudem kupovať DVD-čko na pôžičku od nebankovky. Týmto som sa nechcel nijako dotknúť ľudí, ktorí sa dostali do problémov tým, že niekto zrušil fabriku, vykopol ich na ulicu bez platu za posledný rok a podobne. Týmto prajem lepší rok 2011. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročnýchTak to je v priadku ked je treba makat a ked netreba cerpat volno.To je prijatelne.To si mal asi smolu tie oblasti ako pises,odtial vela ludi odislo za pracou a co zostali mozno si netrufali na to co si pozadoval.Neviem o co islo ale to uz vies ty posudit.Ja som skor myslel na hajzlikov co zametaju s ludmi.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročnýchDagy2 môžem sa spýtať akú prácu to ponúkaš? Ja si hľadám prácu už vyše roka, poslal som neskutočné množstvo žiadostí ale len veľmi málo odpovedí. Ja mám skôr pocit že väčšina pracovných ponúk je len na oko aby sa splnil nejaký plán a v skutočnosti žiadna práca nieje. Daj aspoň info v akom obore to je. |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
deltoroesTak (možná) zaplať 50000 za vstup do letadla a už to fičí. Takové práce je dost.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročnýchbolo to v potravinárstve, veľmi dobrá mechanická zručnosť, potreba mať kvalifikáciu na prácu s el.zariadeniami.Aspoň min, znalosť angličtiny (pre začiatok čítanie schém a manuálov) a pre začiatok základné znalosti práce s PC (výkazy a celá administratíva beží len elektronicky). Všetko ostatné sa dá a treba sa naučiť. Školení je habadej aj kolegov, ktorí pomôžu začiatočníkovi. rovnaký flek bol aj v roku 2004 - mladík ktorý to vzal to nezvládol psychicky - mal príliš veľa peňazí, voľnosti a demokracie. Musel odísť. Jeho nástupca sa rozsypal zase, pretože svokra chcela aby bol každý deň o pol tretej doma. Takže až tretí zostal dlhodobo, človek zvyknutý z automobilky makať vtedy keď treba a mať hlavne zodpovednosť za seba, za firmu aj za ľudí u zákazníka. Je fajn a myslím že dodnes neľutuje. Tak zase niekedy nabudúce. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročných:O :))) :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročnýchDagy2aky mas problem s VK? Nahod plat 1000 eur, co je tu u nas vo VK priemerny plat a so zaujemcami problem mat urcite nebudes :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
jozeftak 1000 po troch mesiacoch problém fakt nebol... |
Dagy2
![]() |
|
alfasexa pan.sumec by si mal precitat VZP spolocnosti Skylink, a nasledne by nemusel riesit to co riesi, pretoze to co riesi, je podpisom a teda suhlasom s VZP uz vyriesene :8)jednu malu subjektivnu poznamku, zaruka sa vztahuje na primac, takze predajca moze byt v absolutnom klude a nemusi riesit to co sa snazi pan.sumec riesit, pretoze to je uz vyriesene riesilo sa riesilo a nic sa nevyriesilo, tepla voda uz objavena bola nech sa dari, ahoj ;) Někdy bych sa s tebou chtěl setkat osobně! Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
satmanaak budes v okoli Nitry/Trnavy/Bratislavy, tak napis ... nie je problemnech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Skylink pre nenáročnýchZabúdate na to že väčšina nových užívateľov sat prijímu nemá o sat technike ani páru a keď zbadá kvalitu obrazu z nejakého najlacnejšieho prijímača typu opticum 4160, Big sat ,Stream a pod. tak sú z toho unesený aký krásny obraz majú pretože doteraz pozerali na max 4 programi z čoho 2 boli v takej kvalite že aj v španielskej lige snežilo a na každej strane hralo 36 hráčov.takže si povedia že im to bohato stačí a nie sú ochotný investovať viac.Touto témou som chcel rozpútať debatu o plusoch a mínusoch takýchto rozhodnutí alebo ako sa Vám predajcom darí usmerniť zákazníka v lepšom výbere ale aj tak ďakujem za Vaše príspevky s pozdravom sumec |
sumec
![]() |
|
![]() |