![]() |
|
TNK HDZdravim,chci se zeptat jestli idu všechny HD programi v 3 měsice zdarma ja mam tmu na eurosportu HD a filmbox HD. |
matej
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: TNK HDV rámci promo akce po zakoupení karty Skylink mi dva měsíce běžely všechny HD programy (včetně HBO HD). |
jurodivy
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: TNK HDOn píše o TNK HD a nie o SKY LINK-u! :-/ |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
TNK HDV polsku bola uz predstavena nova karta TNK HD. Je to velky kus v pred v prijme HD programov hlavne co sa tyka ceny. Nevyhodou je ze je nutne zakupit kartu + ich prijimac. Prijimac a karta budu teda sparovane. Registracia karty sa robi cez sms, telefon, alebo cez internet.karta + prijímač stojí 398PLN cca 97EUR. V cene je aj 3 mesačné predplatné. |
freon
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: TNK HD@freon - zmíněný přijímač je vybaven nějakým slotem ještě pro použití modulu cryptoworks /cs link/ nebo je to jen pro TNK? |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
To Displejfreon objevil Ameriku, mrkni tady : http://telewizjanakarte.pl/tnk_hd/TnK HD jen jejich párovaný přijimač s kartou ( bez slotu ) pouze s DVB-T, nebo párovaný modul a karta. :) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: TNK HD@4mk -teď je to jasné, mám TNK SD a k našim sousedům to mám kousek takže až ta sibiř povolí pojedu to omrknout.Kolik vychází ten párovaný modul s kartou - předpokládám že je to v conaxu. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
To DisplejAno, je to Conax pairing a cena modul+karta vychází cca. 250 Zl. ;)SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
![]() |