![]() |
|
Mascom 5300 a EPG, nahrávky zákodoványch pořadůPotřeboval bych poradit. U tohoto přistroje po každém zapnutí se mi načítá znovu EPG a dokud neprojedu transpondery, tak se mi EPG nezobrazuje na všech stanicích. Dokázal by mi nškdo napsat postup, jak nastavit v přístroji EPG s pamatováním na týden ( po týdnu se samo aktualizuje nebo zase nějak musím sám? ), aby se při každém zapnutí nenačítalo znovu. Nebo jinak. Když večer skončíte sledování, vypínate satelit nebo ho neháte běžet pořád? ( pouze vypnutí na dovolenou a tak )... a ještě jeden dotaz pokud už musím nahrát zakódovanou nahrávku, stane se Vám, že třeba druhý den už se nedá přehrát? Že změní kódy? Za to bych je zabil.... já se snažím nahrávku odkodovat do několika dnu, ale občas to nestihnu, dle vyjádření skylinku je to náhodně.... jak to řešíte vy? |
groal
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: Mascom 5300 a EPG, nahrávky zákodoványch p...groal máme také prijímače, ktoré to vedia. Napríklad TechniSat HD8S:- EPG sťahuje vždy v noci a ukladá do pamäte. Takže vždy pri každom zapnutí máš EPG pre všetky stanice ktoré si takto nastavil k dispozícii (aj pre rádiá). Okrem toho dokáže v EPG hľadať podľa rôznych kritérií - vypíname do stand-by pretože má spotrebu menšiu ako 1W - nahráva vždy dekodované nahrávky, takže nie je problém s tým, že keď sa zmenia kody nahrávka by bola nepoužiteľná. To nie je problém SkyLinku ale Mascomu. Predajca ti to mal povedať. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Mascom 5300 a EPG, nahrávky zákodoványch p...takže dokážeš nahrávat současně dva programy a ne třetí se dívat? a obě nahrávky máš odkodované? |
groal
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
groaltvoja pôvodná otázka bola ale iná. Pýtal si sa na EPG a pozeranie starých nahrávok.Ale aj na túto otázku je kladná odpoveď: Mám TechniSat Digicorder HDS2 - dve náhravky súčasne odkodované. Pozerať môžeš buď niečo z HDD alebo z tých dvoch niektorú, kde beží nahrávka + mať ich v PIP alebo posúvať sa v oboch v timeshifte hore-dole "podle libosti". Dve nahrávať + tretiu pozerať (ale tam je to samozrejme obmedzené transpondérom) môžeš napr. na Vantage8000 ale s FW ktorý chápem to tak, že nie je oficiálny. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
![]() |