Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

zvuk 5+1 do beden

jake jsou dnes moznosti k poslechu zvukove stopy z tv ,co je treba zakoupit kdyz sleduji satelitni prijem a chci aby zvuk byl prenasen v 5+1 repracich ,je treba zakoupit domaci kino nebo nejake multi centrum ,nevyznam se v tomto ohledu tak proto takovy zmateny dotaz ,dekuji

fram
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zvuk 5+1 do beden

asi taketo dačo http://www.obchodny-dom.sk/domace-kino-samsung-hw-c770s-cierne/z153061/

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

na výber až do odpadnutia. http://www.renesancia.sk/cierna-technika-domace-kino-c-547_13.html

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

najlepsie je si kupit 5.1 (pripadne 7.1) kanalovy AV receiver-zosilovac, ktory ma niekolko analogovych a hlavne digitalnych vstupov kde zapojis sat. prijimac, dvd (ci blu-ray), pocitac, hernu konzolu atd...a tento receiver ti samozrejme dokaze pustit aj 2 kanalovy signal (dnes este 90% pri TV vysielani) do vsetkych piatich reprakov a to v niekolkych rezimoch...a potom si este k tomu samozrejme vyberies sustavu 5.1 reprakov.

radolaco
Registrace: 2/2010

dekuji ,nebyl jsem si jisty s tim av zesilovacem,porad me to tahlo k 3d blue ray kinu abych to mel nejak po kupe ale asi to nejde ,myslel jsem na Samsung HT-C5900,ale delaly mi vrasky vstupy a vystupy k propojeni tv a satu

fram

nekupuj all-in-one riesenie...kup si poriadny 5 kanalovy AV zosilovac a dobre bedne a to mas uz nafurt...k tomu potom budes pripajat co potrebujes podla toho co si kupis/obmanis

radolaco

Re:

Když tady čtu vaši diskuzi o a/v receiveru, a připojení různých komponentů, měl bych dotaz. Jak připojit do a/v receivru z PC video. Audio mám, to je ze zvuk. karty.

ZDK93
Registrace: 7/2009

rozumim ,zaujal me tento zesilovac podle popisu se mi zda byt optimalni i k budouci 3d variante ,je to tak ? i cenove by me to sedlo nebo v te cenove relaci by jste doporucili neco poslechove vydarenejsiho ,diky za typ a uz nebudu otravovat

fram

zapomel jsem dat typ toho vyberu ,,,Pioneer VSX-520-K,,,

fram

Re:

Lepší je VSX 920 K , je tam i internet. radio

ZDK93

fram

jo, ten vyzera dobre, urcite vam bude bohate stacit.
? 1x digitální koaxiální vstup
? 2x digitální optický vstup
to by malo stacit

radolaco

No raději bych koupil receiver už i s HDMI vstupy, který má zároveň jak koaxiální tak optický vstup pro starší zařízení.

ZDK93:
z PC video přes grafickou kartu s patřičným výstupem -nejlépe s HDMI - tama ženeš obraz do TV a ze zvukové karty digitální zvuk do av. receiveru (koaxem či opticou).

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

ojoj1

samozrejme ten navrhovany receiver ma aj 3 vstupy HDMI 1.4

radolaco

Kup něco pořádného, třeba Denon. Bude to něco stát, ale budeš to mít na déle. Hlavně nešetři. To je cesta do pekel.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HiFiOK

Ten Pioneer VSX-520-K je urcite pre neho maximalne dostacujuci a zbytocne je kupovat nieco drahsie. Po stranke funkcii je to spicka a po stranke zvuku to spicka byt zas nemusi lebo to by poznal pri ozaj drahych bedniach ktore kupovat urcite nebude

radolaco

@radolaco

někdy si přečti něco o HI-Fi. Tento VSX 520 K je základní model ve standartní třídě.

ZDK93

ZDK93

a vies mi povedat co by tomu uzivatelovi malo ako na tom receivery chybat? okrem toho, vyzera to tak, ze nema v plane davat desattisice za celu audio sustavu

radolaco

Já používám 2roky av receiver YAMAHA HTR-6130 a k tomu sadu 5,0 PURE ACOUSTIC.Není to žádna špička ale v panelákovém obýváku 5x4mety naprostá zpokojenost a pro mé uši dostačující.

axton
Registrace: 1/2009

jeste jednou dekuji,,,radolaco,,, pochopil ze cenove nechci jit dal a v te tride mi to bude vyhovovat ovsem i dal jsem na radu ,,HiFiOK,, a mrknul na tuto znacku ,nevim ale nejsem znalí ,ale posoudil jsem ze muze byt o neco lepe vybaven za stejny peniz ,myslim tim ze ma 32-Bit technologii , Pioneer VSX-520-K ma jen 24 bit a 1 hdmi navic a pripojeni beden mi prijde lepsi varianta ,tak uz objednavam ,diky za info vsem myslim ze sem zvolil spravne

fram

Jó, frame, Já prodávám ( a doporučuji) receivery 5+1 a více jedině Denon(asi do 20 000 Kč.). I když i ten má své nedostatky. A co je nemá, že....

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra