![]() |
|
TV LG a propojenítak jsem včera byl u jednoho spustit vánoční dárek(kino LG 22palcu LED :laughing:)spojím to přez HDMI a rec. X403 nejde zapnout zatuhne při bootování,zkusím druhý to samé odpojím HDMI naběhne, propojím SCART a vše OK, ale po připojení HDMI zatuhne, TV má externí zdroj , pokud se s tím někdo nesetkal tak jenom aby věděl že to EXISTUJE jo model LG jsem si nenapsal ale mohu dodat! všem zdar a asi napíšu až příští rok do kterého budiž Všichni vstupte VESELÍ a prožijte ho ve ZDRAVÍ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Mám ten stejný problémpotřebuji propojit DVD rec.LG RHT497H s TV LCD.Jako zdroj signálu mám satelitní příjem přes OPTICUM HD402.Pozemní signál nechytám,pouze satelit.Jak to propojit? V návodu to není,resp.o satelitu se nemluví,pouze o PAY TV.Princip je podle mne tento:přímé propojení sat.rec- dvd - tv přes HDMI,nebo přes scart,nebo to video muže bý zapojeno jaksi "paralelně",tak jak to mám třeba u svého rec.a nahrávám na HDD,pouze přes USB kabel?Díky za odpověd. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
PillerRecorder nenahrává z HDMI, takže:1) SAT-scart-DVDREC-hdmi-TV 2) SAT-hdmi-TV |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
Pillerza sedm let ,co jsi registrován,jsi to tady nevyčetl? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
Mám ten stejný problém@pierrepetr: budeš se divit,ale nevyčetl.Ale ty mám na mne nějak spadýno.Nikdo tě nenutí abys odpovídal,ale ty si dáš tu práci,abys mně setřel.Něco ti řeknu:je to tu tak nepřehledné,že než něco najdeš,lépe je se zeptat. |
Piller
![]() |
|
Mám ten stejný problém@Martin79 díky za konrétní radu.Jdu na to |
Piller
![]() |
|
Pillervůbec na tebe nemám spadýno,ani tě nechci stírat,jen mě po tvém dotazu bouchl datum registrace , nechápu,přeji tobě i ostatním vše nejlepší do nového roku R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
Pierepetrkdyž jdeš k někomu něco dělat-soused si koupil DVD s HDD,musím se připravit,nemužu to dělat jako doma metodou "zkus a uvidíš".Tobě taky a i všem ostatním přeju vše nejlepší do Nového roku! |
Piller
![]() |
|
![]() |