Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Doladenie Satelitu

Po rozchodení paraboli Maximu E-85 Multifocus som, zistil, že z Hotbird13, sa mi podarilo naladiť len cca 80 voľných programov. Niektoré TP mi vôbec nedávajú signál resp. prijímač nenájde nič, a to ani vtedy, keď som to zapojil na priamo (bez Diseqc). Je to o to zvláštnejšie, že parabola je vycentrová na Hotbird13, teda prijímam ju napriamo a m ala by mať dobrý príjem. Na tých TP, kde je signál sa L pohybuje od 85 do 90 a Q od 70 do 75. Nejaký nápad?

skvorec
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Doladenie Satelitu

pozvat odbornika

J a
Registrace: 7/2005

V novom roku

Tak to až v novom roku. Je zle vycentrovaná parabola alebo mám dať iné LNB? Skúšal som pootočiť, vysunúť, ale nepomohlo

skvorec

A co tak precist aspon nejaky clanky od Saxona ?
Ale ono toho bude asi vic....

J a
Registrace: 7/2005

Vyzkoušej zda ti chodí obě dvě polarizace a obě dvě "pásma"....může být třeba vadný konvertor,případně zkus jiný přijímač..... :laughing: Více se poradit ON-Line nedá...potom už jen rubrika zde na Parabole.cz ABC (nahoře v liště!) R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Polarizácia

S tou polarizáciou to je dobrý tip, lebo ako pozerám do zoznamu, tak tie stanice, čo mi nešli a skúšal som, boli všetko V. Mám doma ešte jedno rezervné LNB, tak ho skúsim vymeniť.

skvorec

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra