Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

prepojenie sat cez wifi

Zdravim ,chcem sa opytat ,ci existuje nieco taketo : mam azbox hd premium a na poschodi asi 12 metrou mam wifi modem.Ide mi o to ,ci existuje nieka zariadenie dostatocne silne {ktore pripojim k azetku},aby komunikovalo s tym wifi routrom {dostatocny signal,prenosova rychlost} na poschodi ,kedze nechcem ,cez cely dom natahovat kabel.Ide mi iba o sharing cez server a ci by to bolo mozne cez niaky wifi opakovac a ci by bol dobry signal a datovy tok na sharing.Dakujem

peter94
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: prepojenie sat cez wifi

nepotrebujes ziadne pridavne zariadenie,kedze tvoj prijimac uz wifi clienta v sebe zabudovaneho ma.V nastaveni siete si nakonfigurujes pripojenie k tvojej wifi sieti a problem mas vyrieseny.Pokial by si mal slaby signal=vypadky,da sa to riesit pouzitim wifi acces pointu.Na sharing nepotrebujes vysoku rychlost pripojenia,ide tam hlavne o maly ping.

Satmaster-RM Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC, Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300

Satmaster
Registrace: 5/2005

Viem ze azetko premium ma wifi a mam ho aj sparovane s routrom dir 300 ,ale som v takej vzdialenosti ,ze signal niekedy je a niekedy nieje skratka vacsia vzdialenost plus steny.Mozno aby bol dobry signal by som potreboval lepsiu antenu na modeme ,niaku silnejsiu a bolo by to fajn.Prosim Ta ,co je wifi acces point?Dik

peter94
Registrace: 4/2006

Acces point je to co máš zabudované v tom "Satu"......Když dáš "externí" AP přes LAN,tak můžeš dát i jinou anténu=větší vzdálenost. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

na tom klientu pridelej za antenku takovou parabolku z alobalu. presny parametry si bud spocitej nebo si to nekde vyguguluj. menovalo se to nejak wave surfer nebo tak. najit s to da. hledej DIY antenas nebo tak :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra