Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ferguson-Ariva 100E

Poraďte prosím. Jak a čím lze upravit záznam TS - soubor xxx.drv. Rád bych, aby byla možná i úprava (odstranění reklam ap.). Zkoušel jsem VideoReDo a DVR-Studio Pro2, ale nějak to nefungovalo. První to vůbec nenačet a druhý se zasekl asi po 10 minutách záznamu a nešlo nic. Díky.

novan
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson-Ariva 100E

Ahoj asi nikdo neví.Zkus se poradit na AB-forum.czTam se tímto strojkem zabývaj víc.Já bych měl dotaz na tebe..Chci ho koupit jak se dostanu do emu? když zadám 4x 8888???Nebo jak?díky moc.

koax
Registrace: 2/2008

@koax

Kup si spíše 200,je tam místo na slot.Ve 200 se do emu dostaneš menu-nastavení systému-tv systém potom na D.O. 7799

IPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.

jirkaol
Registrace: 2/2009

.dvr neni .TS co se tyce zaznamu v Arive. Ja .dvr uz neresim nebot ve FW 2.05B7 to nahrava v .TS ale i tak jsem zkousel .dvr zaznam SD v DVR Studio Pro 1.56 a zaznam HD v .dvr HD VideoReDo a OK. Ale je fakt ze to bylo jen vzdy "kousek zaznamu na test".

Hlavnim predpokladem vstupu do EMU je mit FW s EMU [patch] a ten tam mit nebudes kdyz koupis novy prijimac.
Kup si 200 nebot s jejim ovladacem s ni naucis ovladat dalsi pristroje

Standa22
Registrace: 3/2009

Děkuji myslel jsem2OO samozřejmě

koax
Registrace: 2/2008

zkus 0000

novan
Registrace: 12/2010

Soubory .drv převádí do .ts převádí buď oficiální software Ariva TS Tool, jenž je k nalezení na webu výrobce, nebo neoficiální Ali DVR Export Tool.

parademan
Registrace: 2/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra