![]() |
|
dreambox 800HDpls par dotazu nez ho koupim(CLON)1.Jakou revizi tuneru? 2.verzi loaderu? 3.helpne mne pak nekdo jak ho budu mit? hltam info co to da ale jak ho nemam pred sebou tak to neni ono dik moc |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: dreambox 800HDclon nekupovať .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: dreambox 800HDdovod?ja mam tiez klon a nemam s nim ziadne problemy musel som sice namontovat ventilator (teda bolo mi to doporucene), ale to sa silne odporuca aj na originale |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
dreambox 800HDtaktiež tvrdím ako oneeeee kon NEKUPOVAŤ!!! |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
dreambox 800HDja ho mam uz cca 1rok meoboot zo 5 image nemrzne nepada som spokojny /ide lepsie a rychlejsie ako 7020/akurat mi vadi ventilator |
ivik64
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
dreambox 800HDproblem je ten, že nie všetky klony su kvalitne, niektore sa asi podarili, ale je tam velké %zlých klonov, asi viacej vyrobcov, a potom už ten klon nepredaš za solidnu cenu, radšej pridať nejake peniažky a kupiť original, istota |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: dreambox 800HDtak presne...original je original R^Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: dreambox 800HDked niekto napise ze nekupovat tak by bolo dobre polozit nejake argumenty na stol,ja napisem nejake poznamky: 1. za cca polovicnu cenu rovnaka muzika a mozno aj vacsia (ale zozerie to mozno na zaciatok trochu viac casu), na zaciatok s linuxom celkom vhodne, keby to mal byt nejaky original tak porovnatelny je VU+ solo (Enigma2) 2. je dolezite skade ho kupis, ak ti nieco odide (co sa moze stat aj pri originali) napr. tuner(doska, zdroj) aby si ho dokazal vyreklamovat, ja by som doporucil normalnu firmu (ismarty), cina je dost nevyhodna koli doprave, z druhej ruky - problematicka zaruka 3. je dobre rozlisovat ci kupujes sim 2.01 alebo ferrari aby si vedel ake image tam budes davat a aby si uz teraz vedel co bude mat lepsiu softvarovu podporu (ferrari - 8a8f8.com) 4. ak uz by to mal byt original tak potom Second Edition - ma vychytanejsie muchy, resp. DM500HD-ak nepotrebujes usb 5. chladit treba najlepsie externym vetrakom napajanym z usb - predlzi sa zivotnost, ak je vlozeny interny vetrak tak radsej odpojit - je neucinny a hlucny a teraz k tvojim otazkam: 1. ja by som to neriesil - posledne tunery by mali byt ok 2. loader sa da prepalit takze to nie je az take dolezite SSL76 moze byt ok - uz su aj novsie 3. ked budes trpezlivy a ciastkovy neuspech ta neodradi tak sa k cielu dostanes ...rataj s tym ze to nebude plug and play ale neboj neostanes s problemom sam :-) a kup si aj seriovy krizeny kabel mozno je dobra odpoved na otazku co ta motivuje k DM800 prevadzkujem 2 ks cca 3/4 roka, chladim, no problem |
bleskone
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: dreambox 800HDVidím,že poniektorí popíjajú už od rána a potom tárajú a drístajú okolo klonov.Za sumu originálu,môžeš kúpiť VU+Duo (dvojtuner s 400MHz procesorom).Mám 2ks klonov DM800,namiesto interného HDD som inštaloval ventilátor 70x70mm a napojil do konektoru pôvodného ventilátora. Dávam do nich soft určený pre klony a nemám problém.Mal som aj originál a nevidím rozdiel.Kupoval som z Yaoxin.comGI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: dreambox 800HDJá zase patřím pro změnu mezi ty kteří mají problémy s tunery u klonů, to už někteří o mě tady vědí. Pokud jsem neudělal HW změnu na tuneru, tak komunikace s diseqcem byla katastrofa. Testoval jsem pouze přepínače GI a EMP 4/1 |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: dreambox 800HDClon nebrat.....podpora neni vecna jako u orginalu ;)Jinak vsechno nejlepsi donoveho roku 2011 :))) :))) :))) DM 800 HD Se PVR / HDD WD 500GB SATA
maku ?
|
maku
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: dreambox 800HDAká bola cena cez Yaoxin.comdm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|