Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Direct - jde vám?

Zdarec! Přestal mi fungovat Direct na obou satelitech teda Astře i Thoru. Jde vám to? Koukal jsem se do menu přijímače a ten kartu vidí...

camfourek
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC Direct - jde vám?

sry za poplach. teď mi to naběhlo, ale nechápu to...

camfourek

Nejhorší smrt je z vyděšení..
Proč hned píšeš na parabolu ??
kdybych měl hned někam psát když mi něco ihned nejde tak celý den jen někam píšu..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

mně to ale nešlo asi půl hodiny a zkoušel jsem všechno možný, tak jsem si dovolil napsat do diskusního fóra. asi to byla ode mě troufalost. tak se z toho hned nepo...

camfourek

Zase jeden z dalších exotů kterému se napíše pravda a jaký je najednou hulvát že?A opět datum registrace hovoří za své.Nad tím by se mohl zamyslet admin a takovýmto umělcům za vulgární urážky dát banám.A od takových to pseudosateliťáků to není poprvé když jim někdo napíše pravdu tak jsou okamžitě sprostí.To to tady nebývalo.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

takže podle tebe je zkušenost se satelitem rovná době registrace v tomhle fóru? aha. já sem nikdy neměl potřebu diskutovat. je to ztráta času. mimochodem digitální satelit mám letos už deset let! nejsem žádný hulvát, reagoval jsem naprosto normálně. tohle se může stát každému a věř mi, že jsem opravdu vyzkoušel, co šlo. pak to najednou z ničeho nic naběhlo.

camfourek

petr33

Nevím proč camfourka nazýváš exotem a hned vzýváš admina aby s tím něco udělal...Nevěděl jsem že tady můžou diskutovat jen uživatelé registrovaní do určitého data :laughing: Měl bys teda založit fórum pro zkušenější a pro méně zkušené,a v tom prvním dělat předáka. :)))

popopopo
Registrace: 4/2010

popopopo

Nemusím zakládat nějaké fora ale!! při druhém vstupu být sprostý?A znova opakuji to není první případ co se zapravdu někdo vulgárně zviditelńuje.A admid dává banány za doleko měnčí zlo.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

camfourek

A jesti máš satelit? 10 let tak bych takovou ...../každý ať si doplní sám/ani nepsal.A když je to pro tebe státa času tak proč sem lezeš a jsi hned sprostý?A víš o tom že že je něco jako linka hotline? Tam se řeší.Akorát tady děláš divadlo-ono mi to nejde a za cca 5 min to jde!Raději myslet a někdy je dobré se podívat na ruce. :laughing: konec

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra