Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

bulsat

som asi jediny komu na dreame nejde bulsat,a tak sa pytam prečo???mam tam MgCamd 1.35a/NewCS 1.67 NEJDE,dalej MgCamd 1.35a/NewCS 1.67/OScam 0.99.4 NEJDE.viete mi poradit?diky

dunde01
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

bulsat

som slovak,ale je smutne že čitaš moje prispevky,ktore su v slovečine a napišeš že som česky človek ojojooooj.

dunde01

@hery

pane hery- si normální???? Nebylo nad to,když si byl pryč a neotravoval tady vzduch. Takhle se nechová ani pětileté děcko!!! Dej se pro bůh do kupy a nebo se odtud raději seber a zmiz.Nikdo není na tvé sprostˇárny zvědavý-tak se chovej klidně doma,ale ne tady.... Děkuji...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

pat

Jsem úplně proti Tobě normální chlap/zeptej se Tu mnoha lidí kterým jsem pomohl/byli u mě pokecali jsme,některým jsem dal zadara své kartičky a dodnes koukají bez problémů třeba ten zmiňovaný C+NL,některým i na Slovensko jsem to poslal/pajc kart/ zadarmo a taky stále chodí.a nebylo to malo karet cca 12 až 15 nepočítám.To Ty jsi asi neudělal,že????Tak radší stáhni ocas a zmis !!!! a nebo se začni chovat jak normální člověk/spolupracuj,vytahuj rozum,/možná Ti to bude v další práci prospěšnější/uvažuj/ rozumě. :8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

To hery

Vidím, že bylo v Lídlu v Lanškrouně zase v akci nějaké krabicové víno, co? Myslím, že přes svátky jsi nevytáhnul paty z Lanškrouna.
BTW.Co Ital ze Švýcar, jak mu jede ta Liberty? :laughing: :laughing: :laughing:

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

Hery,

propagace /gamma/mi vcelku nevadí,ale proč se musíš zhazovat chlubením mi není jasné,vždyť to nepotřebuješ,radši poraď !!! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

jamess96

Tebe jsem Tu už dlouho neviděl :8) a je zajímavé,že právě Ty se zajímaš o mě.A´T se zde neptají na blbosti,které šlapou 4 roky,a nebudu se zde s nimi škorpit.A jestli Ti to nešlape taky a máš jiné priority ke koukání,tak zmizni radší TY a nepleť se do věcí které Tě třeba nezajímají/BULSAT/stejně o tom kromě teď EMU h.o.v.i.n.k.o. víš"!!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: bulsat

Ten hery je horší než jaivan

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

dunde01

to si do akej zložky dal ten patch ? do var/keys? Prosím ťa ak si naozaj slovák tak si to ešte niekolko krát prečítaj čo som ti tam napísal. vo var/bin máš mgcamd a ten path tam len prepíšeš.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@hery

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ...dlouho si mne tu neviděl??? Asi se špatně díváš,ale spíše si už z toho chlastu poloslepý... Nelez na net pod "vlivem"-nedělá to pak taky dobrotu. Měj se! *Off*

jamess96

RE: bulsat

veselýho Silvestra :8)

asi přišpendlili špatný vlákno, tam je nuda
bych to napsal přez kopírák "hapy hapy hapy "... :8)

tak hosi do toho do toho!

tonek
Registrace: 1/2009

bulsat

už sa na tom pracuje

dunde01

hery

Tak už konečně flákni do placu jak ten Ital ze švajcu jede na tu Liberty já sem taky zvědavej ;)

hobo
Registrace: 1/2007

hery

jsi starsi tak budu slusnej,, uz to vazne zacina byt unavny jak se lidem smejes jen proto ze neco nevi.tohle ti preci nemuze delat radost,nebo jo?nezapomen ze bez druhych by jsi umel kulovy, i tebe to nekdo naucil a ukazal ti cestu,tak uz prestan a rypej pouze do lidi co si zacnou.nehodi se to,je to verejne forum a pro vsechny i mene pokrocile.hodne stesti v novem roce a dobrou naladu R^

john1
Registrace: 7/2008

dunde01

oneeeee ti dobre radi ten patch patri do var/bin, len prepisať, okrem toho maš spravne...vo var/keys? restart mgcamd ;)

dm666
Registrace: 1/2006

bulsat

ked chcem prekopirovat ten patch do var/bin,tak mi vypiše operation failed,už som dal aj tovarenske nastavenia,aby som vymazal flash ale aj tak to robi,tak neviem.neda sa to cez nejaky iny program???

dunde01

najprv

pred kopirovanim musi byt mgcamd neaktivny...musis ho predtym ukoncit inak sa neprepise

dm666

mas

skype, alebo icq?

dm666

bulsat

daj skype meno

dunde01

ak mas dm E2/800,8000,.../

ta binarka patri do usr/bin...do var/bin patri pre E1

dm666

bulsat

no tak teraz mam z toho gulaš :O

dunde01

napis

co mas za dream, img mas gemini to som videl, a daj skype meno

dm666

bulsat

dunde1986

dunde01

pro admina

no jak to tady sleduji tak se chci zeptat to tady může takzvaný kouzelník HERY urážet.nadávat do Blbů a já nevím co ještě,jsem ve věku heryho ale co ON tady předvádí a ne jen dnes tak to nemá obdoby,možná je machr na sat hlavně ten pirátskej,ale jako člověk je to hulvát sprostej v jeho věku by se měl aspon stydět

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

ladinek

Naprostej souhlas. R^

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

@ ladinek and satmam

přidávám se k váp,pánové!! Ten "pan hery" by měl dostat konečně ban!!! Neumí se chovat a vždy tady jen uráží,nadává atd atd.Šancí měl již ěkolik,poněvadž byl již xkrát v Black List,ale bohužel vždy jen s citrónem... Je to sprostˇák!!!

jamess96
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra