![]() |
|
Propojení Sat-DVD - nechodípropojil jsem sat.reciver(Opticum402)scartem do DVD přesně podle pokynů.Poté z DVD kabelem HDMI do TV.Ale bohužel obraz je ve spodní třetině obrazovky rozpulený,a ta půlka je ješt rozpůlená ...a ani přes scart to nejde,to druhé propojení přes scart jako by neexistovalo-vytáhnu to ,a obraz stejně rozdělený na třetiny a ještě černobílý.Navíc to DVD píše:nejdřívě naladte příslušný kanál.Jenže při proladění se žádný nenajde...tak nevím,co je to zase za pakárnu.Poradí někdo,proč se ten obraz půlí a je jen černobílý? |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodíAV nastavení!!!!v SAT v DVD, a v TV tolik možností ani neumím spočítat |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodínejsem na tebe zaměřen,ani tě nechci stírat,jak popisuješ dříve,toto není problém pro řešení odborníkem,stačí trošku technicky zdatný soused,ale rada přes diskuzi je náročná na čas a trpělivost R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodíZ DVD do SATU a ze SATU do TV. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodíMusíš to napsat přesněji,jestli je to DVD rekordér nebo DVD přehrávač. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodípokud chce po něm ladění,tak je jasné ,že recorder |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodí@pierepetr + milord:upřesním o co jde:jedná se o DVD rekordér,s HDD i možností nahrávat na DVD,výrobce LG.Propojil jsem to přesně podle návodu:z SAT RECiveru do DVD přes SCART,zde přes A2 vstup,dekodér zapnutý,odtud opět SCARTem do TV.Protože přes SCART to vůbec nešlo,zkusil jsem propojení přes HDMI,a samozřejmě HDMI vstup na TV.Objevil se černobílý obraz ,v pulce obrazovky rozpulený a ta horní část obrazu byla dole a navíc ještě taky rozpulená...nemám možnost to nafotit,tak se snad spokojíte s tímto popisem.Propojeno přesně podle návodu. Nejsem odborník,jsem poučený laik,a mám pocit že se tam něco "hádá".Anebo je špatný SCART,ale ten jsem vyměnil,dal jiný,zkoušel jsem too i přes CINCHe ale nic.Jo a ještě něco:zvuk přitom jde! |
Piller
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodíjo a ještě něco:chce to po mně,jak píšu nahoře,na DVD: nalaďte příslušný kanál" či podobnou hlášku.Tak jsm proladil celé pásmo digitálního i anlaogového příjmu...a nic.Bývalo to u starých videí na 36 kanále,ale tady nic-celé pásmo proladěno a nic. |
Piller
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodía ještě něco:DVD to normálně přehrává. |
Piller
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodíněkde v menu DVD chce asi nastavit Av2 vstup,pozor LG rec.některé neměli průchozí scarty ve stand by |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodív menu DVD jsem AV2 nastavil.Chce to ještě nastavit fci dekodér-nastavil jsem taky.Zkoušel jsem to ve standby i v zapnutém stavu.Nic,pouze roztrojený obraz a zvuk. |
Piller
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodía samotnej sat přes scart chodí |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodítak to jediné jse nezkoušel.Zítra to zkusím a ozvu se. |
Piller
![]() |
|
RE: Propojení Sat-DVD - nechodíto je základ,aby komponenty chodily sami,než je dáš do řetězce R^ R^ R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |