![]() |
|
3D TVZdravim,rozhoduji de mezi temito tv.Samsung ue40c7000 nebo samsung le40c750.Ktera z nich je lepsi?Je lepsi panel led edge nebo ccfl?Ja myslim ze led edge,ne?Tato tv bude mit signal ze sat.Nejvice v HD,nejenom Sky...k.Mam i moznost nejakych programu ve 3D.V budoucnu blue-ray prehravac ve 3D.Diky. |
Jaroslav
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: 3D TVv dnesnej dobre by som bral uz iba s Full LED podsvietenim. CCFL a Led Edge urcite nie.Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: 3D TVuz som to tu raz pisal ta le40c750 je najpredavanejsia v anglicku asi bude dobra..ale ak by som mal kupit 3d tak urcite taku pri ktorej pozerani nemusim mat bryle na ociach..takze napr,ue46S870...uz ich mame na sklade v januari pojdu na trh takze si pockaj.. |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
sysyMuzete mi prosim napsat na Vas ICQ?Jaka bude jejich cena?40ky popr.46ky.Diky. |
Jaroslav
![]() |
|
RE: 3D TVno to skutocne neviem ale ked sa budu expedovat na fakturacii to budem vidiet ale este presne neviem kedy odide prvy kamion.. |
sysy
![]() |
|
RE: 3D TVa ta cena bude pre prveho odberatela takze pokial to pride do obchodu kazdy si tam nieco prida..takze to sa neda zistit..mozno tu na nete pozdejsie.. |
sysy
![]() |
|
sysyTech informaci je na netu poskromnu o techto tv,muzete napsat vice.Je jiste,ze nebudou u 3D vysilani potrebne bryle? |
Jaroslav
![]() |
|
RE: 3D TVved to uz je jasne asi rok...myslim ze toshiba to vymyslela..kazdy ich bude vyrabat sony samsung panasonic lg...ale budu urcite drahe zo zaciatku.. |
sysy
![]() |
|
RE: 3D TVTu LE 750C 3D mám a můžu řeknout že největší spokojenost!!!Mám ji asi 3 až 4 měsíce koupil jsem ji když zrovna vyšla na trh software podpora vynikající lze upgrade přes usb flash!Obraz přes hdmi kabel podpora 3d cena asi 350kč unikátní!!Příjmač Vu+Duo rozlišení 1080i nastavené HD Nova ČT1 HD atd... vynikající v té době jsem si ji koupil protože bych pořád čekal než ji zlevní a nic bych nikdy neměl!Je aktuální co se prodává teď a né za tři měsíce!Ale to je věc názoru!Díval jsem se na led 3d tv a lcd 3d tv vedle sebe okem nerozpoznatelné!!!A nějaká spotřeba apod... to bych neřešil friťák mikrovlnka žerou daleko víc a nemluvím o pračce a žehličce atd...počítač když běží celý den takže ....ať si každý rozhodne jak chce!Já řikám obraz správně propojený hdmi kabelem a správné rozlišení nastavené je to unikátní obraz exeletní hlavně u HD programů a někdy se mi zdá že i u SD programů třeba na Markíze obraz skoro jako na HD ale to musí být ten správný datový tok! |
daktari
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
3D TVPredpokladana cena samsung ue 40S870 je 999eur a 46S870je 1399eur no informacii je fakt malo,ale velice pochybujem že tento tv nepotrebuje na 3D vysielanie okuliare pretože dnes ešte 3D technologia bez okuliarov nie je na takej technologickej urovni aby mohla byt uvedena na trh.Napr.Lg ma príst s 3dtv ktoré budu mat 3D okuliare ale pasívne a majú vraj odstranit niektore nedostatky sučasnych 3DTV tak som sam na to zvedavy ako sa im to podarí. |
sagvan
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: 3D TVmam take info ze tato telka uz nepotrebuje bryle...mozem to overit zajtra popripade otvorim krabicu a pozriem ci tam su..samsung totiz dodava s kazdou telkou bryle..a to lg sa spolieha okrem inych o samsung obrazovky takze co im samsung doda to budu mat ale samozrejme najlepsie zostava vzdy doma.. |
sysy
![]() |
|
sysyno určite máš zlé info práve som objavil stranku www.lcd-compare.com kde sú technické informácie o danom tv a ako som predpokladal aj tento tv potrebuje na 3D vysielanie aktívne 3D okuliare no a či samsung dodáva ku každému 3D televizoru 3D okuliare tak to som si taktiež neni istý pretože som na stranke mall.sk čítal že si u nich zákazník objednal samsung3Dtv ktory ale žiadne 3Dokuliare v balení nemal vraj si ich musí kúpit zvlášt tak im tv vrátil. |
sagvan
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: 3D TVuvidim zajtra to overim..a tie bryle ma kazdy 3d...urcite..zamestnanci ich rabuju aj dialkove aj baterky to viem isto ha-ha-ha |
sysy
![]() |
|
RE: 3D TVBez okuláru těžko. Běžně dostupné bez to vidim tak za 5let |
Fikusak
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
![]() |