![]() |
|
HD prijímač - downscalingAhoj, neviete náhodou, či sa predávajú HD satelitné prijímače, ktoré dokážu prenášať HD signál cez HDMI kábel a súčastne signál cez SCART kábel. Potreboval by som to pre napojenie druhého CRT TVP a DVD rekordéru. Myslím že sa jedná o downscaling, ale v popisoch satelitných prijímačov som to nenašiel. Chcel by som kúpiť niečo v rozumnej cenovej kategórii, ale neviem zistiť túto informáciu a ako poznám dnešných predajcov, tak nebudú chápať čo od nich vyžadujem. Ďakujem! |
Greenhorn
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
TřebaVantage i Topfield 7700HSCI to má.Jistě bude i hodně dalších. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HD prijímač - downscalingAzbox Premium i Elite, taky třeba Ferguson 8900HD. Bude jich hodně, ale je pravda že v popisu o tom není zmínka. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
hddProsim,viete mi poradit. Aky hdd pouzivate k humax irhd 5100s? Ktory funguje spolahlivo? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: HD prijímač - downscalingĎakujem za nejaké tie typy satelitov. Podľa čoho sa to dá teda zistiť, ako ste na to prišli vy? |
Greenhorn
![]() |
|
Jednodušepřipojil jsem to oboje zároven a vyzkoušel jsem příslušné vstupy na TV.Z toho Vantage leze i RBB a z toho Topfieldu S-Video. |
hobo
![]() |
|
Samozřejměze Scart TV.Scart 2 jenom CVBS. |
hobo
![]() |
|
HDMI + SCART + YUV narazaj u Technisat HD8S a Digicorder HDS2 |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: HD prijímač - downscalingNeviete náhodou, či to majú aj tieto dva: Medialink Black Panther a Ferguson Ariva 200/100 HD - PVR? |
Greenhorn
![]() |
|
Medialink Black Pantherano tam to chodí přes oba výstupy |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: HD prijímač - downscalingA ide to súčasne alebo si treba zvoliť z ktorého výstup budem signál odoberať. Inak, stoji za niečo ten Medialink Black Panther (obraz, spoľahlivosť, univerzálna čítačka na dekódovaciu kartu - mám kartu TaT)? Ďakujem. |
Greenhorn
![]() |
|
RE: HD prijímač - downscalingzatím chodí vše super,obraz,rychlé přepínání,karty bere bez problémů,sdílení po netu ,oba výstupy současně,samozřejmě ze scartu jiná kvalita než Hdmi R^ R^ R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: HD prijímač - downscalingnavíc má ext.zdroj 12V,třeba do auta super,obrazově nemá moc konkurentů |
pierrepetr
![]() |
|
RE: HD prijímač - downscalingEšte raz veľká vďaka za informácie, ktoré by som len veľmi ťažko získal od dnešných predajcov. |
Greenhorn
![]() |
|
RE: HD prijímač - downscalingrád pomohu R^ R^ R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |