![]() |
|
Ferguson-nový SW 1.30.0AZdravím, má někdo zkušenosti s tímto továrním SW 1.30.0A ? Jedná se mně hlavně o sekání/trhání u HD programů. Za reakce díky !!! |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Ferguson-nový SW 1.30.0Ato je na TT Combo ? kdes ho viděl ten soft ?Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Ferguson-nový SW 1.30.0Ahttp://www.ferguson-digital.eu/en/download/HD-Satellite-Receivers/HF-8900-HD/výše je uveden odkaz přímo na tovární stránky, sice již uvedené stroje nemám, ale o sekání či trhání obrazů nemůže být ani řeč, natož způsobemé firmwerem :O Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
@BabuiNo řešili jsme to zde už vícekrát a mně to dělá pořád. Nedalo mně to a nový SW jsem nahrál a uvidím zda se něco změní, jinak budu asi reklamovat, je to ještě v záruce. Teď tam nemohu zatím ale narvat A 19.2. Mám monoblok na A.23,5+19,2. Je to v nastavení přepínačů, vše tam je zase jinak, neporadí někdo jak správně co nastavit? Za rady díky !!! |
Ajap
![]() |
|
RE: Ferguson-nový SW 1.30.0Aaha mrkni na monoblock (nejsem nadšencem jeho použití) a zaměř se na frekvenci 12110 (A3) kvalita signálu by měla být co největší, tedy pokud nemáš možnost změřitPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
@babuiDíky, problém s příjmem po nahrání nového SW u A.19,2 již OK. Musel jsem 2x resetovat na tovární nastavení a znovu vše nastavit=naladit. Podruhé se to již chytlo ;)Jinak měl jsem dva LNB a sekání bylo rovněž, teď mám signál docela silný /u obou družic je kvalita cca 95-98%-info na Ferdovi/. |
Ajap
![]() |
|
![]() |