Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

CT 1 zvuk

Preji všem vše nejlepší v Novém roce a rád bych požádal o zkušenosti s nastavením zvukové stopy na programu CT-1. Mám TV se SatTunerem: Panasonic TX-P42GT20E. Nalazení všech kanálů na všech mých družicích proběhlo v pořádku a jedinný problém je se zvukovou stopou na programu CT-1. Chytám program CT-1 z družice Astra 3A(CS-link + SKY-link). U zmíněného kanálu mi televizor zvolí zvukovou stopu CZE(Dolby-D), kdy však tato zvuková stopa je němá. Musím v nastavení přepnout zvuk na CZE, případně CSE. Po přepnutí je zvuk již v pořádku. Bohužel pokud přepnu na jakýkoliv jiný kanál a poté se vrátím zpět na CT-1, je opět zvuková stopa němá! Musím pokaždé vstupovat do MENU a upravovat nastavení zvuku! Má někdo nějakou radu, jak nad tímto vyzrát. Předem děkuji všem za pomoc.

Luboš
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CT 1 zvuk

Vypnout AC3 v nastavení zvuku.

Martin79
Registrace: 7/2008

Bohužel jsem tuto možnost v nastavení zvuku nenašel. Nechápu proč to ČT dělá u ČT-1, když ostatní programy fungují normálně (ČT-2, ČT-4, ČT-24 i ČT-HD).

Luboš
Registrace: 1/2005

čt 1 zvuk

chtěl jsem se zeptat jestli je nějaké dlouhodobé řešení tohoto problému vždy když přepnu je to opět bez zvuku díky

ProjectT
Registrace: 9/2007

Vypnúť niekde v menu preferovanie Dolby Digital-u.

P. S.: Mimo tohoto problému: Matshushita je u mňa pološrot - sorry!

brga
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra