Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

NumériCâble

Ahoj,chci se zeptat,jaké frekvence má paket NumériCâble?
Našel jsem klíče a na Najmsatu se píše,že je tento paket na 13E a na jiných forech zase o 19,2 Astra.To je Fraccouzký paket? a jaké tedy mají frekvence,nebo kde vysílají 19 i 13E???.Nikde to nemůžu najít a co jde tedy na ty klíče v openboxu naladit???Ten Open píšu záměrně,protože to tam dal majitel Openboxu .Předem děkuji za info ;)

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NumériCâble

Asi 19,2.....
https://www.parabola.cz/zpravicky/8612/francouzska-mtv-hd-od-6-listopadu/

Ta kabelovka to přebírá z paketu CanalSat.... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

RE: NumériCâble

Nejprve si ujasněte, jakou nabídku chcete přijímat a poté si zakupte abonmá příslušného poskytovatele.

Metelesku
Registrace: 11/2010

to Metelesku

my už to máme Metelesku ujasněno.Chceme zjistit právě ty tajné frekvence,na kterách bychom vyzkošeli studijní info,jak jim to šlape.Tak jinak jsi nám moc neporadil.Škoda.Tak znovu,na Najmsatu jsou kody pro 13E a na jiném zase pro 19.2E Astra.Tak prosím,kde je "zakopaný pes" a jaké frekvence a TV to studijně "rozlouskne"???PS"pro Metelesku-já než si tedy něco koupím,tak raději kouknu,abych nekupoval "zajíce v pytli" :))) :laughing: :)))

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37

Re: NumériCâble

Kamil k4 ti to napsal jasně.Jedná se o kabelovou televizi která přebírá programy z pozic 13E a 19,2E.Takže nemáš šanci to vyzkoušet.

Antonio20
Registrace: 1/2009

NumériCâble

aha,tak to jsem tedy nepochopil.Děkuji za odpověď.Jen je mi ale pořád divný,proč tedy dávají kody na tento paket na satelitní fora?K čemu jsou těm lidem tedy ty kody???nedá se tedy snad něco rozlousknout z toho paketu CanalSat???

marco37

Re: NumériCâble

Jede mi jen NT1 (19.2E)12285V 3/4 27500.CanalSat máš http://cz.kingofsat.net/pack-canalsat.php

sonip
Registrace: 3/2008

NumériCâble

to sonip -děkuji za odpověď.proskenuji.Ono toho asi nic moc nepůjde,ale člověku to nedá ;o) .Přeji všem sat. nadšencům hezký podvečer ;) R^ ;)

marco37

@marco37

to si děláš kozy??? Čemu proboha pořád nerozumíš? Vždytˇ je to jednoduché-klíče jsou určený pro dek.systém,v němž vysílá NumériCâble. Příklad! česká kab. SPREY tv vysílá v MMDS a je kódována v systému Conax.Potřebuješ tedy dekodér a příslušnou kartu,mám pravdu? Ale pokud znáš keys,tak.... stačí prostě "Univerzální dekodér" vložíš keys a hotovo (třebas Diablo) :-D Kapíííto???

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra